Ţânţarul de Bucureşti de 28 de ori mai scump decât cel ungurescTantarii au coplesit Bucurestiul, desi firma 3D incaseaza anual peste 4,3 milioane de euro
Ţânţarii au copleşit Bucureştiul, deşi firma 3D încasează anual peste 4,3 milioane de euro

Primarul Oprescu declara în aprilie 2010 că va rezilia contractul încheiat cu firma 3D România pentru serviciile de dezinsecţie şi deratizare şi că va organiza în septembrie 2010 o nouă licitaţie. Au trecut 19 luni şi licitaţia nu s-a mai organizat.

Directorul general al firmei, Andrei Leca, a declarat pentru EVZ că 3D se ocupă în continuare de dezinsecţia Bucureştiului, deoarece contractul nu ar fi expirat. Ultima prelungire a contractului a fost semnată în 2009. Până atunci, bucureştenii plăteau circa 7 milioane de euro anual pentru dezinsecţie şi deratizare, dar suma a fost crescută la 7,7 milioane de euro. Dintre aceştia, 4,3 milioane se dau pentru stârpirea ţânţarilor.

La Budapesta, oraş cu o suprafaţă de două ori mai mare decât Bucureştiul, stârpirea ţânţarilor constă doar 153.750 de euro. Adică de 28 de ori mai puţin.Rugat să explice uriaşa diferenţă, directorul Leca a răbufnit: "De unde dracu’ scoateţi poveştile astea? Ăia în Budapesta nu fac nici 1% din tratamentele pe care le facem noi. Dacă nu ştiţi, vă spun eu: Dunărea e apă curgătoare şi de aia nu fac ţânţarii ouă. Ţânţarii se înmulţesc doar în ape stătute".

Paul Grigore, managerul de operaţiuni 3D, explică de ce, în ciuda acestor tratamente de lux, ne-au invadat ţânţarii: "Din cauză că la începutul anului a fost foarte frig, apoi a plouat, am început dezinsecţia abia la 1 iunie".

Etichete: Bucureşti, Budapesta, cât costă, Sorin Oprescu, ţânţari

0/0 COMENTARII
vallym
17 Jun 23:33
+0
VOTURI
-0

primarul pulii care nu stie decat sa faca cheltuieli record...apropo, pasajul muncii cand e gata?

Oprescu
17 Jun 12:30
+0
VOTURI
-0

Firma 3D n-are nici o vina.

Primarul Oprescu ce spune? Are un comision bun?

ola
17 Jun 00:39
+0
VOTURI
-0

DNA, parnaie, adio 3D !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE