Târg de FLORII la Muzeul Ţăranului Român, cu ouă încondeiate, icoane, ţesături şi alte obiectePrintre bunele obiceiuri de primăvară ale Muzeul Țăranului se numără și Târgul de Florii, la care bucureştenii sunt invitaţi şi anul acesta, de vineri, 3 aprilie, până duminică, 5 aprilie, între orele 10 dimineața și 6 seara.

Targ de FLORII la Muzeul Taranului Roman, cu oua incondeiate, icoane, tesaturi si alte obiecte
Târg de FLORII la Muzeul Ţăranului Român, cu ouă încondeiate, icoane, ţesături şi alte obiecte

Pe lângă numeroasele lucruri meșteșugite cu sârg și încărcate cu semne și înțelesuri, pe care le veți putea neguțători, veți avea prilejul să-i întâlniți și să stați la taifas cu cei care le-au făurit: olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, pielari, rudari, iconari, dar și încondeietoare, țesătoare, cusătorese, împletitoare, din toate zonele țării, anunţă MŢR.

Ouă încondeiate, icoane, obiecte din lemn, ceramică, țesături, jucării, instrumente muzicale, podoabe, mobilier pictat și alte obiecte frumoase vor putea fi tocmite și târguite la Muzeul de la Șosea.

Iar pentru a vă pune stomacul la cale găsiți: cozonaci, cofeturi din Teleorman, turtă dulce de Harghita, kürtös kalács, mere din Maramureș, miere de albine, polen și propolis, ierburi de leac, pălincă și dulceață.

Preț bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenți, pensionari).

O

Etichete: florii 2015, targ de florii muzeul taranului roman, TARG FLORII MTR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE