Târg de Joburi în Bucureşti: participă peste 100 de companiiA doua ediţie a Târgului de Joburi şi Carieră din România este organizată de eJobs organizează, vineri şi sâmbătă, la Romexpo,. Accesul este gratuit, pe bază de CV.

targ de joburi (Foto: business-forum.ro)
targ de joburi (Foto: business-forum.ro)

„Participă circa 100 de companii, dintre care 80 vor fi prezente cu standuri proprii. Vor exista mai multe sute de oportunităţi de carieră. Totodată, în cele două zile ale târgului sunt programate 21 de workshop-uri gratuite pe teme ca resursele umane, marketingul şi vânzările, IT&C, voluntariatul şi dezvoltarea personală”, precizează Ana-Maria Cetăţean, Brand Manager eJobs, conform capital.ro.

Organizatorii recomandă participarea la târg cu un CV eJobs actualizat, în format SmartCV (prevăzut cu un cod de bare), tipărit într-un singur exemplar. Documentul va fi scanat şi salvat automat în baza de date a companiilor alese de candidaţi, ceea ce conduce la „optimizarea timpului de aplicare şi selecţie, favorizând interacţiunea umană, directă”, au afirmat reprezentanţi eJobs.


Târgul eJobs este deschis vineri (orele 10.00 - 19.00) şi sâmbătă (10.00 - 17.00).

Etichete: angajări, locuri de muncă, Romexpo, târg de joburi, workshop

0/2 COMENTARII
ecuzewu
23 feb 16:14
+0
VOTURI
-0
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Buy Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
obecerici
23 feb 15:41
+0
VOTURI
-0
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Amoxicillin 500mg http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE