Târg de Joburi la Sala Palatului din Bucureşti. Peste 100 de companii fac recrutăriPeste 5000 de posturi au fost puse la bătaie în cadrul celui mai mare Târg de Joburi care s-a deschis la Sala Palatului din Bucureşti. Mai bine de 300 de specialişti în recrutare vor să angajeze oameni pentru 100 de companii importante.

Targ de Joburi la Sala Palatului din Bucuresti
Târg de Joburi la Sala Palatului din Bucureşti

Se cauta specialisti in IT&C, vanzari, Servicii si BPO, Inginerie, Marketing si Financiar-Bancar. Salariile ar fi cuprinse intre 300 si 1.500 EUR.

Din aceste joburi, 16% sunt pentru candidatii cu peste 3 ani experienta, 27% pentru pozitii middle-level pentru persoane cu 1-3 ani experienta, iar 57% sunt joburi pentru candidatii entry-level si pozitii in cadrul programelor de internship.

"In plus, editia aceasta, companiile au si oportunitati de cariera part-time. Din statisticile noastre, 42% dintre angajatorii prezenti editia aceasta, vor avea astfel de pozitii deschise. Majoritarea companiilor, 98% dintre companiile care participa la Angajatori de TOP pe 14-15 octombrie, au pozitii deschise in Bucuresti. Printre cele 100 de companii participante sunt si angajatori care au planuri de relocare, in orase precum: Timisoara (21%), Iasi (11%), Cluj-Napoca (11%), Brasov (15%), Arad (7%), Ploiesti (7%), Sibiu (11%), Oradea (3%), Targu-Mures (7%), Suceava (5%), dar si in alte orase cu potential de angajare", scrie intr-un comunicat de presa.

Etichete: joburi București, locuri de muncă București, târg de joburi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE