Târg de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcțiiFundatia Casa de Meserii a Constructorilor organizeaza un nou targ de locuri de munca destinat exclusiv sectorului de constructii. Evenimentul va avea loc pe 27 martie 2013 la Palatul Copiilor din Bucuresti, incepand cu ora 9.00.

Constructia de locuinte din Bucuresti s-a intors la nivelul anului 2005 (Foto zf.ro)
Construcţia de locuinţe din Bucureşti s-a întors la nivelul anului 2005 (Foto zf.ro)

Avem placerea de a va invita sa fiti alaturi de noi la aceasta campanie de recrutare specializata, organizata exact inainte de inceperea sezonului de constructii.
Accesul la targ este GRATUIT,  in limita locurilor disponibile. Companiile participante vor avea la dispozitie, pe principiul primul venit-primul servit, urmatoarele facilitati:
Stand individual personalizat ;
Acces internet;
Welcome coffee si bufet suedez;
Evenimentul va fi unul larg mediatizat, iar pentru a va face o idee despre amploarea evenimentului va invitam sa vizualizati site-ul oficial al proiectului  http://www.picas.org.ro, unde veti gasi informatii despre targurile anterioare.
Feed-back-ul primit de la companiile participante de anul trecut a fost unul extrem de pozitiv, acestea apreciind calitatea CV-urilor primite datorata specializarii evenimentului pe un singur sector, acela al constructiilor.
De asemenea, va invitam sa descoperiti www.picas.ro, singurul portal de recrutare din Romania dedicat exclusiv sectorului de constructii.

Etichete: construcţii, locuri de muncă București, târg de joburi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h