Târg de produse tradiţionale româneşti în Piaţa AmzeiPiaţa Amzei va găzdui, în acest weekend, un târg de produse tradiţionale româneşti ce va funcţiona în fiecare săptămână, de sâmbătă până luni, între 10:00 şi 18:00.

Targ de produse traditionale romanesti in Piata Amzei
Târg de produse tradiţionale româneşti în Piaţa Amzei

Târgul de produse tradiţionale este primul eveniment important organizat în Piaţa Amzei după redeschiderea din urmă cu aproximativ două luni.

Reprezentanţii municipalităţii spun că târgul este menit să reînvie Piaţa Amzei care şi-a pierdut vadul comercial în cei cinci ani în care a fost închisă.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc sâmbătă, la ora 10:00. Târgul va funcţiona în fiecare săptămână, de sâmbătă până luni, după programul 10:00-18:00.

„Uniunea Salvaţi România a reuşit să lanseze proiectul unui obiectiv turistic alimentar şi meşteşugăresc în centrul Bucureştiului care să compenseze, temporar, proiectul nereuşit de sistematizare în urma căruia Piaţa Amzei devenise o zonă pustie şi neatractivă pentru turişti şi locuitori", spun consilierii Uniunii Salvaţi România în Consiliul Local al Sectorului 1, cei care au iniţiat proiectul.

Etichete: Piaţa Amzei, târg, targ piata amzei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h