Târgul Boieresc din Centrul Bucureştilor, vineri, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din CapitalăParcul "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti va găzdui, vineri, Târgul Boieresc din Centrul Bucureştilor.

Targul Boieresc din Centrul Bucurestilor, vineri, in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitala
Târgul Boieresc din Centrul Bucureştilor, vineri, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală
Foto: modernism.ro

Vineri, 22 mai, începând cu orele 14.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (zona Globului, intrarea dinspre bd. Liviu Rebreanu) se va organiza Târgul Boieresc din Centrul Bucureştilor, a doua ediție de primăvară. Târgul va fi deschis şi sâmbătă şi duminică, între orele 10.00- 21.00.

"Bucureștenii și nu numai sunt așteptați cu multe bunătăți. De data acesta preparăm ceva cum nu au mai mâncat:

SARAMURĂ DE CURCAN CU LEGUME ȘI MĂMĂLIGĂ COAPTĂ. Bineînțeles, nu lipsesc delicatesele de pe grătar: cotlete fragede de berbecuţ, friptane boiereşti, mititei boiereşti, pulpe de pui fripte, cârnaţi boiereşti, cârnaţi mioritici, ceafă de porc friptă, pastramă de oaie, frigărui de mânzat şi multe alte bunătăţi.

Avem și desert, CLĂTITE PE LOC GĂTITE, cu ciocolată și dulceață de toate felurile, că așa le place boierilor.

Şi BRÂNZETURILE colorate, care au în compoziţie LEVĂNŢICĂ, ROŞII ori BUSUIOC vă vor plăcea cu siguranţă. Şi nici gablonţurile şi bijuteriile lucrate de mână nu vor fi de ocolit.

Aşadar, conaşilor, vă aşteptăm la Târgul Boieresc din Centrul Bucureştilor, unde veţi avea parte de un ospăţ de zile mari!", anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: mâncare tradițională, parc IOR, parcul Alexandru Ioan Cuza, târg

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h