Târgul "Cufărul cu antichităţi", organizat în week-end, la Muzeul Ţăranului. INTRAREA LIBERĂÎn perioada 24 - 26 iulie 2015, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Roman și pe Aleea Samurcaș, Piața Țărănească organizează târgul „Cufărul cu antichități".

Targul "Cufarul cu antichitati", organizat in week-end-ul 24 - 26 iulie, la Muzeul Taranului Roman
Târgul "Cufărul cu antichităţi", organizat în week-end-ul 24 - 26 iulie, la Muzeul Ţăranului Român
Foto: organizatorii

Colecționari și pasionați de artă vor fi prezenți cu antichități țărănești, mobilier și obiecte din gospodăria țărănească, pânză de casă și lăzi de zestre, țesături, covoare, costume, putinee, blidare, vase din ceramică, fotografie și cărți poștale, porțelanuri și cristale, numismatică și medialistică, bijuterii vintage, carte veche și documente, miniaturi, tablouri, ceasuri, pendule și accesorii. Toate acestea le veți găsi în curtea interioară și pe Aleea Samurcaș.

"Invitați vor fi artizani și meșteri populari din Horezu, Băbeni, București, Breaza, Moara Vlăsiei, Bucovina și Moldova: iconari pe lemn și pe sticlă, ceramiști, cioplitori, încondeietoare, sticlari și tineri creatori dornici să vă împărtășească din secretele meștesugului lor.

De-ale gurii: prăjituri traditionale din Maramureș, Cozonaci Domnești, miere și dulcețuri, fructe și legume proaspete, suc de mere și brânzeturi dar și preparate proaspete la ceaun după rețete de la bunici: șărmăluțe-n foi de varză, ciuperci cu brânză de burduf și mărar, tochitură cu gogonele", anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Târgul este deschis între orele 10.00 – 19.00, iar intrarea este liberă.

Etichete: Muzeul Țăranului Român, târg, targ muzeul taranului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE