Unde va fi cel mai mare pom de Crăciun din București și când se deschide Bucharest Christmas MarketPrimarul general Sorin Oprescu aprinde luminiţele pentru sărbătorile de iarnă în ajun de Moş Nicolae din Bucharest Christmas Market, zonă amenajată deasupra parcării de la Universitate, unde a fost montat şi cel mai mare brad din Capitală. Cu toate că are loc la București, târgul are o denumire englezească.

Targ de Craciun
Târg de Crăciun

Reprezentanţii municipalităţii au declarat, joi, pentru MEDIAFAX că Târgul de Crăciun din acest an va fi deschis din 5 decembrie, în ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, până în 3 ianuarie 2013, în spaţiul amenajat deasupra parcării subterane de la Universitate.

Primarul Sorin Oprescu va aprinde luminiţele pentru sărbătorile de iarnă din Bucharest Christmas Market, în 5 decembrie, la ora 19.00, tot atunci fiind deschis şi Târgul de Crăciun.

Aproximativ 22 de kilometri de ornamente, care au 2,7 milioane de leduri, sunt pregătite de municipalitate pentru sărbătorile de iarnă din acest an.

Bucharest Christmas Market are 65 de căsuţe în care vor fi vândute produse tradiţionale de Crăciun, vin fiert şi alte obiecte specifice sărbătorilor de iarnă.

În acest an, bradul de Crăciun a fost montat în zona Bucharest Christmas Market, acesta fiind cel mai mare din Capitală, cu o înălţime de 15 metri.

Municipalitatea va deschide în această iarnă două patinoare, unul în Parcul Cişmigiu şi celălalt pe lacul Moghioroş.

Etichete: brad, Bucureşti, luminiţe, targ de craciun

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE