Târgul de Crăciun din Bucureşti îşi schimbă locaţia. Ce planuri are Primăria pentru Centrul VechiPrimăria Capitalei vrea ca Centrul Vechi să devină principalul punct de atracţie cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. În acest sens, primarul general Gabriela Firea s-a întâlnit luni cu investitorii din Centrul istoric pentru a stabili modalitățile de colaborare. Mai mult, Târgul de Crăciun din acest an va fi mutat din Piaţa Universităţii în Piaţa Constituţiei.

Targul de Craciun din Bucuresti
Târgul de Crăciun din Bucureşti

Edilul general a lansat o invitație proprietarilor de restaurante și spații comerciale din Centrul istoric în vederea creării unui parteneriat, cu scopul includerii în premieră a Centrului vechi pe harta evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă, informează PMB.

"Sunt convinsă că mulți dintre dvs vă pregătiți deja pentru sărbători, însă am convingerea că împreună putem să schimbăm și mai mult aspectul Centrului istoric și aspectul orașului în general. În luna decembrie, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, vom organiza o serie de evenimente în Capitală: în premieră Târgul de Crăciun va avea loc anul acesta în Piața Constituției, iar ca noutate îmi doresc foarte mult să introducem în conceptul de promovare și Centrul Vechi. Pentru a face acest lucru posibil este nevoie să lucrăm împreună, să fim parteneri, în așa fel încât să împodobim tot Centrul vechi într-un mod deosebit, să creăm și aici atmosfera de sărbătoare, dar și în celelalte zone incluse în contractul pe care îl avem cu Luxten", a declarat Gabriela Firea.

Pe această cale investitorii și-au arătat disponibilitatea și interesul pentru proiectul inițiat de Municipalitate, mai ales în condițiile în care, prin această măsură, se urmărește creșterea numărului de vizitatori și au apreciat întâlnirea cu primarul general ca fiind o premieră.

Etichete: centrul vechi bucuresti, Gabriela Firea, Primăria Capitalei, sarbatori de iarnă bucureşti, targ de craciun bucureşti

0/12 COMENTARII
adi
26 nov 17:00
+0
VOTURI
-0
Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita si asistenta pe parcursul activitatii . Solicitati acum informatii trimitand textul INFO la adresa de email: friendshipandjobs@gmail.com
@ Mer-CUR-ial
17 nov 17:25
+0
VOTURI
-0
IN SPATELE CASEI POPOULUI (R LIPSESTE INTENTIONAT) SE AMENAJEAZA DEJA O PIATA DE ENTERTAINMENT (CA NE PICA DINTII SA SPUNEM "DISTRACTII", DE EXEMPLU), SUB FORMA UNEI CLADIRI DOTATE CU ADAPOST ANTIATOMIC, HELIPORT SI POPII DE RIGOARE.
SI AI SI TU O OBSESEIE CU PROMENADA TA. A PLECAT ALA CU PEROANELE DE TRAMVAI SI-AI APARUT TU CU PROMENADA IN RAHOVA. CE SULA LU' CRIS DE PROMENADA FACI TU IN ZONA AIA? TIGANIE MAXIMA, DAR TU VREI PROMENADA. MERGI TU SI PLIMBA-TE PE ACOLO SI LASA-NE PE NOI IN PACE CU BULEVARDELE TALE OPRESCIENE.

Si inca ceva. Incearca sa nu mai scrii doar cu majuscule. E deranjant tare pentru oamenii normali, dar te inteleg ca tie-ti face placere. Dar scrie si matale mai frumos, ca nu traiesti in padure, printre animale.
MERKHURY
16 nov 13:40
+0
VOTURI
-0
IN SPATELE CASEI POPORULUI SA SE AMENAJEZE O PIATA DE DISTRACTII,ENTERTAINMENT EVENIMENTE CONCOMITENT CU UN NOU BULEVARD DE PROMENADA CARE SA LEGE STR VASILE PARVAN DE STR URANUS.ACEASTA PIATA PLATFORMA VA FI IN DREPTUL MUZEULUI DE ARTA CONTEMPORANA.IN VIITOR SPECTACOLELE DIN PIATA CONSTITUTIEI POT FI MUTATE AICI FARA A MAI FI NECESARA OPRIREA CIRCULATIEI.
vama
16 nov 11:32
+0
VOTURI
-0
Accesul cu masini este interzisa in centrul vechi: 766/25.02.2005 cu exceptie

c) cele destinate lucrarilor la retele edilitare sau la obiectivele aflate in zonele supuse

[si] numai pe bază de autorizatii nominale eliberate de către Politia Comunitară a Municipiului București, care va asigura si controlul la barierele din punctele de acces.
altul
16 nov 09:53
+0
VOTURI
-0
Ce sa promoveze in centrul vechi? Momentan este o mare parcare! Sa interzica accesul cu masini si dupa sa renoveze pavajul si cladirile care stau sa cada si dupa mai vorbim de promovare!
gicu
16 nov 07:44
+0
VOTURI
-0
Parca zicea tanti ca nu mai blocam Bucurestiul cu evenimente din astea! Pe aia cu sportul pe bulevard i-a luat cu farasul, acum a "reevaluat" problema in functie de interes? Sa-l faca pe stadion sau pe aeroport. Sau chiar in fata primariei daca tot zice ca vrea sa arate Bucurestiu' precum Viena!
adi
15 nov 19:30
+0
VOTURI
-0
Succesul se afla in fata ta! Dovedit si sigur! Un film senzational se va produce la Hollywood! Te decizi si castigi! Solicita acum detalii la adresa de email: friendshipandjobs@gmail.com
Heh
15 nov 16:50
+0
VOTURI
-0
Normal ca muta targul de la Universitate.
Doar acopera firma aia mare pe care scrie numele unui oarecare partid politic...

A mutat ce era pe Kiseleff, ca era aproape de sediul unui partid, acum muta de la Universitate, ca probabil atrage atentia de la numele acelui partid...
Zaharia
15 nov 13:19
+0
VOTURI
-0
"Banii primariei" sunt, de fapt, banii TAI, tantalaule! Sau tu crezi cumva ca vreun primar vine cu bani de-acasa ca sa-ti faca tie ceva prin oras?

Asa ca, inainte sa fii atat de darnic pe banii publici, mai bine te-ai intreba daca toti contribuabilii sunt de acord cu ce vrei tu sa faci cu banii lor.
Sau, si mai bine, apuca-te tu si reconstruieste Centrul Vechi pe banii tai. Ca de cheltuit pe-ai altora vad ca te pricepi.
Cris
15 nov 13:15
+0
VOTURI
-0
Cea mai buna modalitate de promovare in Centrul Vechi este sa se apuce bucatareasa sa reabiliteze cladirile vechi pe banii primariei, sa devina un loc civilizat.
Ion
15 nov 11:46
+0
VOTURI
-0
Huh, cum? Centrul vechi s-a transformat intr-o mare parcare. Bravo Firea, bravo PMB, bravo spaga si coruptia!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE