Târgul imobiliar Project Expo începe mâine, în Capitală. Cu ce oferte vin dezvoltatoriiVineri, 18 septembrie, începe, la Bucureşti, târgul imobiliar Project Expo. Dezvoltatorii prezenţi la târg anunţă reduceri şi oferte speciale, valabile pe perioada desfăşurării evenimentului.

Targul imobiliar Project Expo incepe maine, in Capitala. Cu ce oferte vin dezvoltatorii
Târgul imobiliar Project Expo începe mâine, în Capitală. Cu ce oferte vin dezvoltatorii
Foto: B365.ro

In perioada 18-20 septembrie, in parcarea din Piata Victoriei, va fi organizat Targul Imobiliar Project Expo. Intrarea la targ este libera, iar programul pentru vizitatori este cuprins intre orele 10,00 – 19,00 vineri si sambata, iar duminica 10,00-16,00.

O mare parte dintre proiectele pe care aceste expozanţii le prezinta in cadrul celor trei zile de eveniment sunt nou lansate pe piata, potrivit unui comunicat de presa remis B365.ro de organizatori. "Sunt peste 10 ansambluri noi care participa pentru prima oara la un targ imobiliar si ale caror vanzari abia au debutat. Dar supriza vine din faptul ca multe dintre ele au deja apartamente rezervate, chiar daca nici macar nu a fost sapata fundatia. Putem vorbi despre o cerere cu mult mai mare decat oferta, pentru prima oara dupa foarte multi ani", spune Adina Patilea, brand manager Targul Imobiliar Project Expo.

Printre proiectele prezente la Targul Imobiliar PROJECT EXPO se afla si Metalurgiei Park, ansamblul care confirma in totalitate faptul ca romanii se inghesuie sa rezerve apartamente in proiecte a caror fundatie nici nu a fost inca sapata, conform organizatorilor. " Avem rezervari facute cu termene de livrare care ajung si pana la 5-6 luni pentru o parte dintre apartamente. Am ajuns la stadiul ca, in cazul anumitor proiecte din Metalurgiei Park si nu numai, sa intocmim liste de asteptare, in baza unui "gentlemen's agreement" intrucat nici macar nu ne-am apucat de construit, iar in aceste conditii nu putem percepe o taxa de rezervare", spune Catalin Grigore, manager SudRezidential.ro.

Exista si dezvoltatori care au proiecte de dimensiuni mari sau medii, deja finalizate, care livreza locuinte la cheie, la preturi reduse pe perioada Targului Imobiliar Project Expo. Conform organizatorilor, dezvoltatorul unui ansamblu din zona Carrefour Colentina ofera un discount de 12%, Cubic 6 scade preturile cu 5%, Greenfield Baneasa propune un avantaj client de 5000 euro, Ideal Residence are reduceri de pana la 9000 euro si chiar si mobilier inclus in pret, in Palladium Residence si in Trend Residence preturile sunt mai mici cu 6000 de euro pe perioada celor trei zile de eveniment, iar in cazul Rin Nord Residence reducerea atinge 8000 euro.

Reduceri fac si dezvoltatori ai unor proiecte proaspat lansate. Pentru Tineretului City si Carol City Parc preturile sunt 1250 euro +TVA pe metru patrat ceea ce inseamna o reducere pentru plata cash de 50 euro pe metrul patrat.

Oltenitei Park Residence constituie noutatea pe piata imobiliara din zona de sud a Capitalei. Oltenitei Park se compune, in prima faza, din doua blocuri cu regim de inaltime Parter + 7 niveluri, fiecare a cate 87 de unitati locative.

Etichete: dezvoltatori imobiliari, oferte, târg imobiliar, targ imobiliar bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE