Targul Imobiliar Project Expo începe vineri, în Piaţa George EnescuTârgul Imobiliar Project Expo începe vineri, în Piaţa George Enescu din Capitală. La eveniment vor participa peste 40 de expozanti care vor avea oferte speciale la cateva zeci de mii de locuinte, de la garsoniere si apartamente situate in blocuri vechi, pana la vile nou-noute amplasate in zone centrale. Până în prezent si-au anuntat prezenta cateva agentii imobiliare, dar si dezvoltatori si constructori de ansambluri rezidentiale, precum si banci sau brokeri de credite.

Targul Imobiliar Project Expo incepe vineri, in Piata George Enescu
Targul Imobiliar Project Expo începe vineri, în Piaţa George Enescu
Foto: B365.ro

Surpriza acestei editii este reprezentată de casutele mobile pe care oricine le poate transforma uşor atat in casa de vacanta, cat si intr-un camin permanent, potrivit organizatorilor. Căsuţele mobile sunt disponibile într-o gama variata de dimensiuni, locuinţele avand de la 2.50 x 6.25 metri pana la 4.74 x 10.60 metri cu unu si doua niveluri. Casutele mai mici si cu un nivel se pot transporta montate pe un trailer, iar casutele mai mari se monteaza direct la beneficiar. Deoarece aceste casute sunt montate pe roti nu este necesara autorizatia de constructie. Casutele sunt construite din panouri, executate din material fibro lemnos, plastic, tabla, materiale izolante, şi pot fi racordate la toate utilitatile. Instalatia sanitara (apa) se poate cupla la un robinet, iar pentru electricitate este suficienta o sursa de curent cu impamantare si cablu flexibil sau un generator electric de 220 V /20 Ah. Casutele pot fi livrate mobilate sau nemobilate, iar preturile pleaca de la 20.000 euro.

Căsuţele mobile pot fi cumparate chiar si prin credit bancar, de la Banca Romaneasca, institutie financiara care este prezenta la Targul Imobiliar PROJECT EXPO.

Organizatorii târgului mai atrag atenţia ca aceasta este ultima sansa pentru cumparatorii de locuinte de a apela la un programul Prima Casa in acest an, odata cu suplimentarea fondurilor cu inca aproape 89 milioane euro. Potrivit calculelor Fondurilor National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, pana la sfarsitul acestui an, inca 5.000 potentiali beneficiari pot accesa credite garantate de stat. In anul 2014, aproximativ 20.500 romani si-au cumparat o locuinta cu ajutorul programului guvernamental, iar de la inceputul programului Prima Casa (in anul 2009) si pana in prezent, au fost acordate 126.200 credite.

"Va invitam sa aflati cu ce oferte vin expozantii care sarbatoresc si ei, la fel ca majoritatea companiilor din Romania, celebrul Black Friday", mai precizează organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Targul Imobiliar Project Expo se va desfasura in perioada 21-23 noiembrie in Piata George Enescu, pe Calea Victoriei. Intrarea este libera, iar programul pentru vizitatori este cuprins intre orele 10.00 si 19.00 vineri si sambata, iar duminica intre 10,00 si 16,00.

Etichete: apartamente, apartamente Bucureşti, apartamente de vânzare, project expo, târg imobiliar, targ imobiliar bucuresti, targ project expo, Târgul Imobiliar Project Expo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE