Ultima zi din prima etapă a Târgului de Manuale Școlare, în Parcul Obor din CapitalăDuminică este ultima zi, din această etapă a Târgului Manualelor Școlare din București, organizat de Parlamentul şi Guvernul Local al Tinerilor Sector 2, în parcul Obor. Cei interesaţi pot găsi o gamă variată de manuale şcolare la preţuri reduse, destinate elevilor claselor a XI-a şi a XII-a.

Ultima zi din prima etapa a Targului de Manuale Școlare, in Parcul Obor din Capitala
Ultima zi din prima etapă a Târgului de Manuale Școlare, în Parcul Obor din Capitală

Continuă Târgul de Manuale Școlare, în Sectorul 2 al Capitalei.

Evenimentul a ajuns la cea de-a VI-a ediţie, odată cu începerea noului an şcolar.

Astfel, în perioada 19 - 20 septembrie şi 26 - 27 septembrie 2015, la târg participă elevii dornici să-şi pună în valoare arta negocierii pentru vânzarea propriilor manuale celor care au nevoie de ele, de acum înainte, în noul an şcolar.

La Târgul manualelor sunt aşteptaţi elevii claselor a XI-a şi a XII-a pentru a-şi cumpăra, la preţuri reduse, manuale bine păstrate, atât de necesare în anul şcolar ce a început.

Micii întreprinzători vin astfel în sprijinul mai tinerilor lor colegi care îşi pot procura manualele de care au nevoie la preţuri accesibile oricărui buzunar, iar ei, la rândul lor, vor obţine banii necesari pentru achiziţionare noilor cărţi de studiu.

Pe aleile parcului Obor sunt instalate 22 de standuri la care pot vinde manuale doar elevii de la liceele şi colegiile naţionale din sectorul 2 şi pot cumpăra elevi din toată Capitala, părinţi, prieteni şi bunici. 

Târgul de manuale din Parcul Obor va fi deschis între orele 10.00 - 15.00.

Acţiunea se va desfăşura şi săptămâna viitoare, pe 26-27 septembrie 2015.

Etichete: Parcul Obor, Sectorul 2, târg de manuale şcolare, targul de manuale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE