Târgul multicultural SALUT, în week-end, la Muzeul Național al Țăranului RomânMuzeul Național al Țăranului Român va găzdui, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015, Târgul multicultural SALUT.

Targul multicultural SALUT, in week-end, la Muzeul National al Țaranului Roman
Târgul multicultural SALUT, în week-end, la Muzeul Național al Țăranului Român
Foto: organizatorii

Fundația ICAR și Muzeul Național al Țăranului Român (MNȚR) vă dau întâlnire, timp de trei zile, cu frumosul spectaculos, așa cum este el reprezentat la diverse popoare.

"De vineri, 30 octombrie, până duminică, 1 noiembrie 2015, curtea MNȚR va găzdui standuri pline de culoare și farmec, din care veți dori să luați cu voi o frântură acasă. Am invitat comunitățile de străini din România să-și promoveze cultura la stand deschis.

Veți găsi la târg marochinărie, îmbrăcăminte, artizanat, statuete, mic mobilier, instrumente muzicale, bijuterii și alte minunății din Camerun, Rwanda, Ucraina, Congo, Armenia, Peru și alte țări care au, în România, comunități despre viața și cultura cărora mai avem multe de aflat.

Puteți pleca acasă cu codițe africane, cu portretul vostru la subraț, cu vreo brățară plină de povești sau, măcar, cu muzică în urechi și bucurie în suflet.

Târgul multicultural este o plăcută oportunitate de interacțiune culturală, grație proiectului SALUT – Suntem Acasă în Locul Unde Trăim!

E vremea să dăm peste cap barometrele care arată că românii nu știu mai nimic despre străinii care trăiesc printre noi, despre valorile, obiceiurile și cultura lor. Haideți să-i cunoaștem!", anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Programul târgului:

Vineri, 30 octombrie: 14:00 - 18:00

Sâmbătă, 31 octombrie: 10:00 - 18:00

Duminică, 1 noiembrie: 10:00 - 17:00

Intrarea este liberă.

Etichete: târg, targ muzeul taranului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h