Târgul Oferta Educațională începe mâine în Capitală. Participă 112 liceePrimaria Capitalei organizează, în perioada 12 - 15 mai, la Palatul Național al Copiilor, "Târgul Oferta Educațională", dedicat elevilor claselor a VII-a si a VIII-a. 112 licee participă la eveniment.

Targul Oferta Educationala incepe maine in Capitala. Participa 112 licee
Târgul Oferta Educațională începe mâine în Capitală. Participă 112 licee

Primaria Capitalei, prin PROEDUS, organizeaza, in perioada 12 - 15 mai, la Palatul National al Copiilor, "Targul Oferta Educationala", dedicat elevilor claselor a VII-a si a VIII-a. Prin acest eveniment, atat parintii cat si elevii sunt informati cu privire la procedura si oportunitatile de inscriere si de admitere la liceu.

În cele 4 zile de targ, elevii, parintii si profesorii au ocazia de a lua contact direct cu ofertele educationale ale liceelor bucurestene, proiectul reunind nu mai putin de 112 de licee expozante. La standurile unitatilor de invatamant care isi vor prezenta oferta educationala, elevii si profesorii vor expune cele mai importante realizari ale liceului lor intr-un mod cat mai original si atractiv pentru vizitatori.

Intrarea este gratuita iar programul de vizitare este de marti pana vineri, in intervalul orar 10:00 - 18:00.

Etichete: liceu, Primăria Capitalei, PROEDUS, Târg Ofertă educațională

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE