Târgul "Zilele Recoltei" începe vineri în Piaţa FerentariVineri, 7 octombrie 2016, la orele 17.00, Primarul Daniel Florea va inaugura Târgul „Zilele Recoltei", manifestare organizată în premieră în Sectorul 5 în perioada 7 – 16 octombrie 2016, în Piața Ferentari.

Targul "Zilele Recoltei", organizat in Sectorul 5 in perioada 7 – 16 octombrie
Târgul "Zilele Recoltei", organizat în Sectorul 5 în perioada 7 – 16 octombrie

Evenimentul este dedicat locuitorilor Sectorului 5, dar și tuturor bucureștenilor care, timp de 10 zile, își vor putea aproviziona cu produse autohtone cămara pentru iarnă și vor putea gusta din preparatele tradiționale pregătite special cu acest prilej.

Peste 100 de producători de fructe și legume își vor expune roadele cu grijă alese.

Atmosfera de sărbătoare va fi întregită de recitaluri explozive. Astfel, pe 7, 8 și 9 octombrie, în intervalul 17.00 - 21.00, toți cei care vor trece pragul târgului vor fi întâmpinați cu voie bună și se vor putea delecta cu muzica susținută de artiști ca Viorica și Ioniță din Clejani, Maria Dragomiroiu, Frații Ioniță Band, Fanfara Argeșul, Trupa Roll′s, Zuralia, Naguale, Letiția Ioana sau Ruby.

Târgul va rămâne deschis până duminică, 16 octombrie a.c., urmând să funcționeze zilnic, în intervalul orar 10.00 – 20.00.

Etichete: Sector 5, targ de toamna bucureşti, targ de toamna sector 5, zilele recoltei

0/1 COMENTARII
Viorel
09 Oct 16:46
+0
VOTURI
-0
Zilele recoltei fara bon fiscal. Branza 30 de ron/kg. Muzica data la maxim deranjeaza cetatenii. La 30 de metri exista Parcul Ferentari plin de rahati de oameni si de caini. Pe Bd. Pieptanari langa statia de autobuz, la aprox 200 m de Zilele Recoltei si la 50 de metri de statia de autobuz, animalele moarte au intrat in putrefactie. Nu ne mai putem odihni in casele noastre din cauza zilelor recoltei. Muzica la maxim deranjeaza. Rusine primarului sector 5 !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h