Tăriceanu, despre românii din diaspora: Sunt capabili să își vândă votul pe un mic și o berePreşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un atac dur la adresa românilor din străinătate spunând că aceștia sunt capabili să își vândă "votul pe un mic și o bere".

Calin Popescu Tariceanu, nemultumit ca PLR nu a fost invitat la consultarile de la Cotroceni
Călin Popescu Tariceanu, nemulțumit că PLR nu a fost invitat la consultările de la Cotroceni
Foto: nasul.tv

Președintele Senatului a fost această afirmație în cadrul seminarului "Organizarea alegerilor în străinătate, experienţa franceză", seminar organizat de către Ambasadorul Franței la București, scrie stiripesurse.ro.

Călin Popescu Tăriceanu consideră că atât votul prin corespondență cât și votul electronic prezintă anumite riscuri de fraudă, deoarece prin votul electronic pot apărea anumite deficiențe tehnice. Iar votul prin corespondență "Pentru cei cu o conştiinţă civică politică redusă a da plicul cu vot pentru o sumă de bani sau pentru un mic şi o bere la o fiestă în străinătate" potrivit sursei citate.

Astfel, Tăriceanu consideră ar trebui să se acorde o importanță majoră acestor lucruri.

Etichete: atac, bere, Călin Popescu Tăriceanu, diaspora, mici, vot, vot diaspora, vot prin corespondență

0/1 COMENTARII
SVV
17 apr 18:37
+0
VOTURI
-0
Dacă „omulețul” ăsta e președintele Senatului, ce pretenții să mai am de la senatori? O adunătură de viitori locatari ai pușcăriilor, condusă de un fost model de ciorapi, viitor coleg de celule cu actualii lui subalterni...

Cred că omul a făcut confuzie între votanții lui și diaspora. Măi Tăricene, diaspora sunt ăia care NU te-au votat pe tine, în timp ce ăia care se vând pe un mic și-o bere sunt exact votanții tăi!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h