Tăriceanu, despre suspendarea lui Băsescu: "Politicienii ar face bine să scape de această obsesie"Liderul PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat miercuri, la Parlament, că subiectul suspendării din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu a devenit “o obsesie care îi bântuie” pe unii dintre politicieni şi îi sfătuieşte pe aceştia să scape de această obsesie.

Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, s-ar putea inscrie pentru o candidatura la alegerile prezidentiale
Fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, s-ar putea înscrie pentru o candidatura la alegerile prezidentiale
Foto: rtv.net

"Subiectul suspendării (preşedintelui Traian Băsescu, n.r.) este adus în discuţie într-un mod nepotrivit. Mulţi dintre politicienii români ar face bine dacă ar scăpa de obsesia care îi bântuie de dimineaţă până seara", a declarat fostul premier liberal, răspunzând unei întrebări, conform realitatea.net.

Preşedintele PC Dan Voiculescu a declarat luni seară că Traian Băsescu trebuie suspendat, iar procedura trebuie să înceapă astfel încât referendumul de demitere să aibă loc odată cu alegerile parlamentare. El a adus ca argument pentru suspendare credinţa sa personală că Traian Băsescu nu-l va mai desemna pe Victor Ponta premier, ci va găsi "un membru USL", care va răspunde comenzilor lui şi, prin oferirea de funcţii şi din cauza caracterului "oportunist" al unora din PSD şi PNL, acesta îşi va trece guvernul prin Parlament.

Călin Popescu Tăriceanu se află pe lista candidaților USL, pentru alegerile parlamentare din decembrie 2012. El va candida la Senat în Sectorul 1, colegiul uninominal 2.

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, PNL

0/1 COMENTARII
David
31 Oct 23:43
+0
VOTURI
-0
Ar fi bine sa o lase mai moale cu Basescu si sa se apuce de Romania si economia Romaniei. Sunteti in PNL, de ce nu il trageti la raspundere pentru prostiile lui?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE