Tăriceanu: Greşelile consecutive făcute în desemnarea candidaţilor pun PNL într-o lumină penibilăCopreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat pentru MEDIAFAX că greşelile consecutive care au fost făcute în desemnarea candidaţilor pun PNL într-o lumină care este penibilă şi că, în mod normal, conducerea partidului ar trebui să se retragă.

Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tăriceanu

"Situaţia este dramatică pentru PNL, pentru că este evident că actuala conducere nu are capacitatea necesară de analiză şi experienţa politică pentru a lua soluţiile corecte pentru partid. Nici măcar nu e vorba de soluţiile optime, ci soluţiile corecte. Greşelile consecutive care au fost făcute în desemnarea candidaţilor pun PNL într-o lumină care este penibilă. Stau şi mă întreb, însă, cât timp va mai trebuie să treacă pentru ca actualii copreşedinţi ai partidului să fie obligaţi să deconteze erorile pe care le-au făcut în ultima perioadă, erori grave care au dus la o erodare a partidului şi la o pierdere de încredere care este reflectată în sondaje", a declarat Călin Popescu Tăriceanu după retragerea lui Marian Munteanu, al treilea candidat anunţat de PNL pentru Primăria Capitalei.

El a mai spus că, în mod normal, conducerea unui partid după astfel de greşeli, ar trebui să se retragă, pentru că altfel riscă să fie sancţionată de membrii conducerii.

"Nu ştiu dacă membrii conducerii au curaj să facă aşa ceva în PNL. Am mari îndoieli că există responsabilitate suficientă pentru a lua o decizie radicală. Este evident că conducerea nu poate să fie absolvită de asemenea greşeli care pun partidul într-o situaţie de acest gen", a conchis Tăriceanu.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Călin Popescu Tăriceanu, marian munteanu s-a retras, reactie calin popescu tariceanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE