Tăriceanu: "N-o să fiu coleg cu Gigi Becali. Este doar o candidatură pe listele USL"Fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, s-a declarat nemulțumit de decizia liderului PNL, Crin Antonescu, de a îl introduce pe Gigi Becali pe listele USL.

Tariceanu: "N-o sa fiu coleg cu Gigi Becali. Este doar o candidatura pe listele USL"
Tăriceanu: "N-o să fiu coleg cu Gigi Becali. Este doar o candidatură pe listele USL"

"Eu, ca vechi membru PNL, pot să-mi spun punctul de vedere. N-o să fim colegi, din fericire nu e vorba de un coleg de partid, e o candidatură pe listele USL", a spus Tăriceanu la Realitatea TV când a fost întrebat de cooptarea lui Gigi Becali pe listele USL.

La sfârşitul săptămânii trecute, Antonescu a decapitat conducerea PNL Sector 1, cerându-i preşedintelui filialei de sector să-şi dea demisia. Asta în aceleaşi împrejurări în care, mai mulţi liberali printre care Ludovic Orban şi Călin Popescu Tăriceanu s-au opus candidaturii lui Gigi Becali pe listele USL la alegerile parlamentare, primul dintre aceştia anunţând că ia în calcul să renunţe la candidatura din partea PNL. 

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Tăriceanu - candidat în colegiul 2 Senat a declarat că ar opta pentru reintroducerea monarhiei ca regim constituţional, în contextul revizuirii Constituţiei în 2013, iar cea de-a doua opţiune pe care o sprijină este republica parlamentară.

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, Gigi Becali

0/1 COMENTARII
martin
10 Dec 11:14
+0
VOTURI
-0
dar trecutul tau de pui de securist,de comunist infect ....dar milioanele pe care le-ai furat din tara si buzunarele romanilor???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE