Tăriceanu: Nu voi candida la Primăria Capitalei. Gabriela Firea poate să fie un candidat potrivitCopreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, luni, că nu va candida la Primăria Capitalei. Tăriceanu a explicat că o soluţie ar fi susţinerea unui candidat unic. 

Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu exclude posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei şi susţine că soluția ar fi susținerea unui candidat unic, împreună cu PSD, dar a precizat că această chestiune și candidaturile la sectoare fac obiectul unor discuții aflate în curs de desfășurare.

"Probabil cea mai bună soluție ar fi aceea a unui candidat unic. Avem discuții în momentul de față și cu privire la candidatul la sectoare. Până în momentul de față, din ce am văzut, PSD o susține pe Gabriela Vrânceanu Firea pentru candidatura la Primăria Capitalei. Nu este o decizie luată, după cum știți, nici eu nu anunț acest lucru, nu este candidatul oficial, din ce am văzut, din discuțiile pe care le-am avut, iar în ceea ce privește persoana mea sigur că s-au mai făcut speculații, se fac, nu candidez", a precizat Tăriceanu, citat de Agerpres.

El a adăugat că Gabriela Firea poate fi un candidat potrivit pentru Primăria Bucureștiului.

"Din partea PSD am văzut care ar fi probabil persoana cea mai potrivită, pe care au considerat-o ei în acest moment. Și din punctul nostru de vedere Gabriela Vrânceanu Firea poate să fie un candidat potrivit pentru Primăria Bucureștiului. Dar hotărârea o să o luăm mai târziu, nu a devenit o chestiune presantă asupra căreia să luăm o decizie definitivă", a spus Tăriceanu.

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, Gabriela Firea, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE