Tăriceanu: Am votat pentru ca România să-și găsească drumul spre libertate și prosperitateFostul premier al României, candidat la colegiul 2 la Senat, din Sectorul 1 al Capitalei, a declarat, duminică dimineață, că a votat pentru libertatea și prosperitatea țării.

Tariceanu spune ca a votat pentru victoria USL
Tariceanu spune că a votat pentru victoria USL
Foto: gorjeanul.ro

”Am votat pentru victoria Uniunii Social Liberale, cu convingerea că e un moment în care România trebuie să iasă din criza economică și socială, în care se află de mai bine de trei ani și jumătate. Am votat cu convingerea că acesta e un moment în care România trebuie să pornească pe un alt drum, către drumul ei către valorile democratice, partenerii europeni și transatlantici. România trebuie să pornească pe un drum în direcția așteptărilor cetățenilor, care s-au săturat de certuri și incertitudini politice. Am votat pentru ca România să-și găsească drumul către libertate și prosperitate”, a declarat, duminică dimineață, Călin Popescu Tăriceanu, candidat la colegiul uninominal 2 la Senat, din Sectorul 1 al Capitalei, după exercitarea dreptului la vot la alegerile parlamentare din 2012.

Fostul premier a venit, la Colegiul Economic Virgil Madgearu, însoțit de Andrei Chiliman și de la Ludovic Orban.

”Am votat pentru ca cetățenii din Sectorul 1 să aibă o reprezentare în Parlament la fel ca exigențele lor”, a spus și Ludovic Orban, candidatul USL la colegiul 3 din Sectorul 1 pentru Camera Deputaților.

Etichete: alegeri parlamentare 2012, Călin Popescu Tăriceanu, vot alegeri parlamentare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE