Tarifele pentru Palatul Parlamentului, MAJORATE! Turiştii vor putea să vadă orașul de pe TERASĂBiroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis majorarea tarifelor pentru vizitatorii care vor să vadă Palatul Parlamentului. În acelaşi timp, a fost eliminată taxei foto/video, aceasta fiind inclusă în preţul biletului de vizitare.

Potrivit propunerii de actualizare a serviciilor şi tarifelor pentru vizitatorii adulţi, un tur standard pentru maximum 40 de persoane va costa 40 de lei de persoană, în loc de 35, iar turul standard care include subsolul a fost majorat de la 40 de lei la 45 de lei.

De asemenea, a fost introdusă şi posibilitatea unui tur panoramic al oraşului de pe terasa Parlamentului, iar preţul este de 100 de lei/ persoană adultă.

Totodată, au fost actualizate şi tarifele pentru copiii cu vârste între 7-18 ani, astfel că un tur standard care era gratuit va costa 10 lei, iar turul standard cu vizitarea subsolului va costa 15 lei.

Studenţii cu vârste între 19-26 de ani vor putea face un tur standard cu 20 de lei în loc de 18 lei, iar turul standard care include şi vizitarea subsolului a fost majorat de la 19 lei la 23 de lei.

Printre opţiunile noi puse la dispoziţia vizitatorilor se numără şi un pachet standard pentru 35 de persoane, care costă 40 de lei de persoană, în timp ce turul standard care include şi vizitarea subsolului, tot pentru 35 de persoane, va costa 45 de lei.

Taxa foto/video 30 de lei a fost exclusă, tariful fiind inclus în preţul biletului de vizitare.

Modificările vor intra în vigoare de la 1 iulie 2018.

Etichete: casa poporului, Palatul Parlamentului, turisti palatul parlamentului

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
15 mai 22:29
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE