Ţările care REFUZĂ COTE DE REFUGIAŢI ar putea fi sancţionate.S-ar putea reduce accesul la fonduri UECRIZA REFUGIAŢILOR. Ţările care refuză cotele de refugiaţi stabilite la nivel european ar putea fi sancţionate. Una dintre măsuri vizează reducerea fondurilor europene.

Tarile care REFUZA COTE DE REFUGIATI ar putea fi sanctionate.S-ar putea reduce accesul la fonduri UE
Ţările care REFUZĂ COTE DE REFUGIAŢI ar putea fi sancţionate.S-ar putea reduce accesul la fonduri UE
Foto: arq.ro

CRIZA REFUGIAŢILORCanelarul Austriei Werner Faymann sustine ca statele membre care se opun planului elaborat de Comisia Europeana si refuza cotele de refugiati sa fie penalizate prin reducerea accesului lor la fonduri europene.

Critcile cancelatului s-au intreptat in special catre tarile est-europene, printre care se numara si Romania care refuza cota de peste 6.300 de refugiati inaintata de Comisi Europeana si sustine ideea unor cote voluntare, informeaza Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

Potrivit Digi24, una dintre măsuri vizează şi o sancţiune de 0,02% din Produsul Intern Brut.

CRIZA REFUGIAŢILORPresedintele Klaus Iohannis a explicat foarte clar ca Romania nu poate primi mai mult de 1785 de refugiati, intrucat nu are spatii suficiente de cazare pentru acestia.

Etichete: criza refugiatilor, fonduri europene, sancţiune

0/2 COMENTARII
Sandu al-III-lea
13 sep 11:40
+0
VOTURI
-0
Sa-mi bag eu ceva in gura lui Juncker?Da ce am ajuns sa-si bata joc aia de la Bruxelles de noi?Luati-i acasa frate,spalati-va cu ei pe cap.Nu vedeti ca e o politica mondiala de islamizare a Europei?Patru ani de cand e razboi n-a venit nimeni,acuma vin cu sutele de mii.Nu-mi dicteaza mie obositul ala de Juncker ce sa fac eu la mine acasa.Imi pare rau ca Romania a intrat in troaca asta de porci numita Uniunea Europeana.
Maximus
13 sep 08:36
+0
VOTURI
-0
Atunci Petromul si BCR-ul inapoi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h