Tarom a micșorat prețul biletelor de pe ruta București-IașiTarom a redus prețul biletelor de avion de pe ruta București-Iași. Astfel, un drum dus-întors la Iași costă 40 de euro.

Tarom a micsorat pretul biletelor de pe ruta Bucuresti-Iasi
Tarom a micșorat prețul biletelor de pe ruta București-Iași
Foto: newsair.ro

Compania oferă începând cu 1 martie 2016 preţuri de 20 de euro/segment şi 40 de euro pentru un zbor dus-întors. pe ruta Bucureşti-Iaşi. Noua ofertă de preţ a Tarom arată că tarifele au fost reduse la nivelul celor practicate de Blue Air.

Oferta este disponibilă începând cu 23 februarie 2016 și nu este limitată ca dată de vânzare și călătorie, informează economica.net.

O simulare efectuată în sistemele online de rezervare ale celor două companii arată că pentru perioada 4 - 7 martie, preţul unui bilet de vion dus-întors costă 180 de lei/persoană, şi la Blue Air, şi la Tarom. Ambele companii transportă gratuit bagajul şi oferă servicii gratuite la bord.

Blue Air zboară de la Bucureşti la Iaşi de la sfârşitul lunii octombrie 2015.

Tarom mai are concurenţă şi pe ruta Bucureşti-Cluj Napoca, atât din aprtea Blue Air, cât şi din partea Wizz Air, iar Ryanair va începe din toamna acestui an zborurile interne pe ruta Bucureşti-Timişoara.

Etichete: bilete avion, bucuresti iasi, tarom

0/2 COMENTARII
alexdandu
25 Feb 00:05
+0
VOTURI
-0
EXCELENT! Vor urma reducerile de preturi la calatoria cu trenul si autocarul. Sa putem si noi merge unde avem treaba sau in plimbare la preturi mici si in conditii foarte bune. Oricum la calatoria cu avionul in tara se mai adauga obligatoriu 2-3 ore necesare check-in si check-outului.
Irimia
24 Feb 17:51
+0
VOTURI
-0
Primul weekend din Martie costa 150 E unde e reducerea ? iar pe segment incepe de la 25 E. Deci Tarom...... no comment

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE