TAROM anunţă o nouă rută de vară cu plecare din BucureștiTAROM anunță introducerea unei noi rute, către Alicante-Spania, începând cu 4 iunie 2016 până la 27 septembrie 2016, cu frecvență bisăptămânală.

TAROM
TAROM
Foto: forbes.ro

Biletele au fost puse în vânzare din ianuarie 2016 iar prețurile pornesc de la 149 Euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, la achiziționarea de pe site-ul TAROM, anunţă compania printr-un comunicat de presă.

Această rută va fi operată cu o aeronavă Boeing B737, configurată exclusiv cu clasa economic. Zborurile vor avea următorul program, afișat în ore locale:

Luni și sâmbătă, RO 433 21:15 București — 00:10 Alicante.

Marți și Dumincă, RO 434 00:55 Alicante — 05:25 București.

'Alicante este a patra destinație operată de TAROM în Spania, după Madrid, Barcelona și Valencia. Noua destinatie din portofoliul companiei aeriene, este una dintre cele mai moderne și mai frumoase orașe de pe coasta Spaniei. Denumită Alacant în limba catalană, cu o medie de 300 zile însorite pe an, Alicante este un fost sat pescărsc care s-a transformat într-un oraș în plină expansiune, atât din punct de vedere turistic cât și de business' a declarat directorul general al TAROM, Gabriel Stoe.

Etichete: alicante, avion tarom, tarom, tarom spania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE