Christian Heinzmann și Tiberiu Țiclea, revocați din calitatea de administratori TAROMAdunarea Generală a Acționarilor companiei TAROM a decis, cu unanimitate de voturi, revocarea lui Christian Heinzmann și a lui Tiberiu Țiclea din calitatea de administratori, informează, marți, operatorul aerian.

Doi administratori Tarom, revocati de Adunarea Generala a Actionarilor
Doi administratori Tarom, revocaţi de Adunarea Generală a Acţionarilor

"În ședința din 6 mai a.c., Adunarea Generală a Acționarilor companiei TAROM a decis, cu unanimitate de voturi exprimate prin vot secret, revocarea lui Christian Edouard Heinzmann și a lui Tiberiu Țiclea din calitatea de administratori", a explicat TAROM în cadrul unui comunicat de presă.

Astfel, decizia a venit în urma informării primite de la Consiliul de Administrație al companiei TAROM, în baza faptelor ce țin de neîndeplinirea unor cerințe legale, a unor măsuri prevăzute în contractul de mandat sau în Planul de administrare al companiei. 

"În cadrul aceleiași ședințe, Adunarea Generală a Acționarilor a luat act de Hotărârea Consiliului de Administrație TAROM nr. 7/2016, prin care domnii Christian Edouard Heinzmann și Tiberiu Țiclea au fost revocați din funcțiile de Director General — CEO, respectiv Director General Administrativ — CAO", se menționează în comunicatul semnat de președintele Consiliului de Administrație TAROM, Radu Florescu.

Etichete: Adunarea Generală a Acționarilor companiei TAROM, aga tarom, Christian Heinzmann, scandal tarom, tarom, Tiberiu Țiclea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE