Tarom introduce AirFi la bordul aeronavelor: Sistem intranet gratuit pentru pasageriTarom va introduce din aceasta vara sistemul AriFi, un sistem portabil de divertisment si intranet, la care pasagerii se pot conecta gratuit cu dispozitivele mobile. 

Tarom introduce AirFi la bordul aernoavelor: Sistem intranet gratuit pentru pasageri
Tarom introduce AirFi la bordul aernoavelor: Sistem intranet gratuit pentru pasageri
Foto: bilete-deavion.ro

Sistemul AirFi ofera pasagerilor o gama larga de optiuni: magazin, chat cu ceilalti pasageri din avion, jocuri, informatii despre destinatiile de calatorie, reviste, ziare, stiri ¬ sub forma de newsfeed, filme si muzica, actualizarea informatiilor facandu-se la fiecare aterizare, informeaza AeroNews.ro.

Potrivit Tarom, platforma AirFi are dimensiunea aproximativa a unei cutii de pantofi, cantareste 1,2 kilograme, iar doua dispozitive AirFi pot acoperi capacitatea unei aeronave cu 180 de locuri, in timp ce patru dispozitive pot satisface nevoia de conectivitate a 280 de pasageri.

Conectarea la sistemul AirFi se face direct din browserul dispozitivului mobil, nefiind necesara instalarea vreunei aplicatii. De asemenea, interfata este scalabila oricarei rezolutii sau dimensiuni ale ecranului dispozitivului mobil (telefon, tableta sau laptop).

"Platforma AirFi ofera pasagerilor o gama larga de optiuni: magazin, chat cu ceilalti pasageri, jocuri, informatii despre destinatiile de calatorie, reviste, ziare, stiri - sub forma de newsfeed, filme si muzica. De asemenea, platforma include si un formular de pareri asupra serviciilor TAROM, ceea ce va duce la cresterea gradului de satisfacere a necesitatilor pasagerilor si o imbunatatire a relatiei cu clientii", transmite Tarom.

Potrivit reprezentantilor companiei, autonomia consolei AirFi dureaza pana la 14 ore, iar cu fiecare aterizare continutul cutiei AirFi este actualizat.

Sistemul va fi introdus din a doua jumatate a lunii august pe rutele lungi (Dubai, Barcelona, Madrid), dupa care va fi disponibil si pe rutele interne, intr-un final, toate avioanele Tarom urmand sa aiba Airfi.

Etichete: airfi, tarom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h