Tatăl Aurei Ion: Trebuie să se ajungă la concluzia că morții sunt de vinăProcurorii de la Parchetul Militar vor verifica acum şi în ce condiţii a fost efectuat zborul sau dacă Aura Ion a primit aprobare să se urce în avionul morţii. Tatăl studentei a declarat că autorităţile încearcă să-i scoată vinovaţi pe pe cei decedaţi în tragedia aviatică.

Tatal Aurei Ion: Trebuie sa se ajunga la concluzia ca MORTII sunt de vina Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/tatal-aurei-ion-socheaza-trebuie-sa-se-ajunga-la-concluzia-ca-mortii-sunt-de-vina_125544.html#ixzz2sotT1V7S
Tatăl Aurei Ion: Trebuie să se ajungă la concluzia că MORŢII sunt de vină Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/tatal-aurei-ion-socheaza-trebuie-sa-se-ajunga-la-concluzia-ca-mortii-sunt-de-vina_125544.html#ixzz2sotT1V7S

Procurorii care anchetează tragedia aviatică din Munţii Apuseni au decis să verifice dacă studenta Aurelia Ion avea dreptul să se afle în aeronava care mergea la Oradea. Această extindere a anchetei nu-l surprinde pe tatăl fetei dispărute la doar 23 de ani, care s-a arătat extrem de mâhnit de turnura pe care au luat-o lucrurile.

"Până la urmă trebuie să se ajungă la concluzia că morţii sunt de vină. Morţii, avionul şi ceaţa", a declarat Valentin Ion, la România TV.

Totodată, acesta a confirmat că fiica sa avea acordul comandantului garnizoanei, de a urca în acel avion. "Ea întotdeauna aşa făcea. Dădea telefon, comandantul garnizoanei îi dădea voie şi pleca. Cum adică să plece fără voia ei? Doar era în armată. Acolo nu pleacă fiecare de capul lui, asta ştie toată lumea".

Tatăl Aureliei Ion a mai declarat că în ultima perioadă familia sa a încercat să se izoleze, pentru a-şi trăi în linişte durerea. "Am fost efectiv sedaţi. Nu mai ştim nimic, nu ne-am mai uitat nici la televizor. Încercăm să ne detaşăm puţin. Ne ducem durerea, încercăm să supravieţuim".

Etichete: accident aviatic, anchetă, armată, Aura Ion, avion, Parchet

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h