Tatăl fetiţelor gemene găsite moarte într-un sac pus într-un frigider, reţinut pentru omorRăsturnare de situaţie in cazul de la Galaţi. Procurorii l-au retinut pe soţul femeii bănuite că şi-ar fi ucis fetiţele gemene nou-nascute şi le-ar fi băgat apoi intr-un frigider. Tatăl copiilor a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzația de omor. Anchetatorii au probe că bărbatul este implicat în moartea bebelușilor, dar și a soției.

Tatal fetitelor gemene gasite moarte intr-un sac pus intr-un frigider, retinut pentru omor
Tatăl fetiţelor gemene găsite moarte într-un sac pus într-un frigider, reţinut pentru omor

Tatăl fetiţelor gemene, din Galaţi, găsite moarte, la sfârşitul săptămânii trecute, într-un sac pus într-un frigider, a fost reţinut, miercuri dimineaţă, de către procurori pentru omor, potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

De când s-a declanșat ancheta, Aurelian Ghidionescu, tatăl fetițelor găsite moarte în frigiderul casei, le-a trezit suspiciuni procurorilor. Bărbatul s-a contrazis în declarații. Inițial le-a spus anchetatorilor că era la serviciu, când s-a întâmplat nenorocirea. Apoi a declarat că dormea într-o altă cameră a casei și nu a știut ce face soția lui.

Mai mult decât atât, Aurelian Ghidionescu le-a spus procurorilor că nu a știut de sarcina soției și că a sunat imediat la 112, când acesteia i s-a făcut rău în urma nașterii neasistate.

În fapt, în urma necropsiilor făcute de medicii legiști și gemenelor, și soției, s-a constatat că între decesul bebelușilor și momentul în care bărbatul a sunat la 112 s-au scurs ore bune, timp în care femeia ar fi putut fi salvată, dacă medicii ar fi intervenit. În baza tuturor probelor adunate până acum, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați au decis să îl rețină pe Aurelian Ghidionescu sub acuzația de omor prin imprudență. Deocamdată, procurorii îl suspectează că și-a lăsat soția fără ajutor, însă investigațiile continuă pentru a se stabili dacă bărbatul este implicat și în uciderea bebelușilor.

Pe 13 martie, Aurelian Ghidionescu a sunat la 112 și a solicitat ajutor pentru soția sa, căreia i se făcuse rău, după ce a născut la domiciliu, fără asistență medicală. În pofida eforturilor făcute de doctori, femeia a murit la scurt timp după intervenția echipajelor SMURD. Medicii, polițiștii și procurorii ajunși la fața locului au fost șocați, când au găsit în frigiderul din casa soților Ghidionescu doi bebeluși gemeni, de sex feminin, morți și puși într-o pungă de plastic. Necropsia a stabilit că fetițele se născuseră vii și au murit ca urmare a asfixierii mecanice prin înec.

CITEŞTE ŞI Crimă macabră. Doi bebeluşi, găsiţi congelaţi într-un frigiderEtichete: galați, gemene congelator, tata gemene retinut

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE