Tatăl tânărului mort la #COLECTIV, citat de Poliţie: Nu m-a contactat nimeni să-şi ceară scuzeTatăl lui Mihai Alexandru Iancu, unul dintre tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul din clubul Colectiv, a declarat că nu l-a contactat nimeni să îşi ceară scuze, după ce a primit acasă o citaţie de la Poliţie pe numele fiului său, scrie news.ro.

TRAGEDIA #COLECTIV
TRAGEDIA #COLECTIV

Agenții de la Secția 21 de Poliție din Capitală l-au chemat la audieri pe unul dintre tinerii decedați în tragedia de la Colectiv.

Tatăl lui Mihai Alexandru Iancu a postat pe Facebook o hârtie primită de la Poliţie, în care fiul său mort a fost chemat la secție pe 14 aprilie, la ora 9.  

Bărbatul a scris alături de citaţia primită şi un mesaj.

 "Piedone candideaza ? Asta nu este nimic , mai am una primita tot astazi , doar traim in Romania . Am primit o invitatie la politie pe numele copilului meu mort . Bravo , felicitari M.A.I. , ma bucur ca mi ai amintit in ce tara traim", a scris Eugen Iancu pe Facebook.

Eugen Iancu presupunea ca este vorba de o citatie pentru el sau pentru sotie, legat de noile declaratii pe care trebuie sa le dea in dosar. "Este o stare de care imi este greu sa vorbesc. Este babilonie. Vreau liniste sa ma rog pentru baiat, sa merg la cimitir sa il plang", a spus el.

 

Etichete: colectiv, Eugen iancu, Mihai Alexandru Iancu colectiv, mort colectiv politie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE