Tavan prăbuşit într-un complex rezidenţial din Capitală: "Aveţi grijă când vă luaţi apartamente noi"Mare atenţie când vă cumpăraţi apartament într-un bloc nou! O tânără care s-a mutat într-un complex rezidenţial de lux din Capitală s-a trezit cu tavanul prăbuşit în sufragerie.

Tânăra din cartierul Titan a postat pe Facebook imagini după ce tavanul din locuinţă a căzut. 

"Complex Rasarit de Soare la noi in casa. Nu putem decat sa ne bucuram ca suntem in viata. Aveti grija cand va luati apartamente in Complex nou!

Mulţumim lui Dumnezeu că suntem în viaţă. Placa de ipsos căzută de pe tavan în Complex Răsărit de Soare!", a scris pe Facebook Diana Maria Covaci, tânăra care locuieşte în complexul rezidenţial Răsărit de Soare din zona Titan.

Sufrageria a fost distrusă în totalitate, iar tânăra spune că a vrut o locuinţă într-un imobil nou tocmai din motive de siguranţă a clădirii. Aceasta s-a înţeles cu constructorul ca el să suporte costurile renovării şi să îi rezolve problema spaţiului în care să stea în timpul acestor reparaţii.

 

Tânăra a povestit că s-a împrumutat la bancă pentru 30 de ani pentru a-şi cumpăra apartamentul din complexul rezidenţial "Răsărit de soare" din Sectorul 3, scrie romaniatv.net.

Ansamblul rezidenţial Răsărit de Soare este construit de firma piteşteană Conarg al cărei acţionar majoritar este omul de afaceri Valentin Vişoiu. Şi alţi locatari s-au plâns, de-a lungul timpului, de problemele din complexul de locuinţe.

Etichete: complexul rezidenţial Răsărit de soare, Răsărit de soare. tavan prabusit Răsărit de soare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE