Taxa auto din România este ilegală - a decis Curtea Europeană de JustițieTAXA AUTO 2015: Curtea Europeană de Justiție a decis, din nou, că taxa de mediu/ poluare pe care românii o plătesc la înmatricularea mașinilor noi este ilegală.

Taxa auto din Romania este ilegala - a decis Curtea Europeana de Justitie
Taxa auto din România este ilegală - a decis Curtea Europeană de Justiție
Foto: insulathassos.info

TAXA AUTO 2015: România a pierdut constant, în ultimii ani, procese din cauza taxei auto, dar autoritățile de la București nu renunță la această taxă. În ciuda litigiilor pierdute şi a costurilor uriaşe pentru statul român, celebra taxă auto introdusă de Rovana Plumb nu a fost anulată. Taxa auto a fost modificată de câteva ori, după deciziile instanței europene, dar guvernanții nu au anulat-o, informează romaniatv.net.

TAXA AUTO 2015: Curtea Europeană de Justiție din Luxemburg consideră că este o taxă discriminatorie și, astfel, mulți români vor putea să-și recupereze banii plătiți ilegal pentru înmatricularea mașinilor. Avocatul general al Curții susține că această taxă este o modalitate incorectă a statului român de a lua bani de la proprietarii de autoturisme.

Etichete: Curtea Europeană de Justiţie, taxa auto, taxa auto 2015

0/2 COMENTARII
caine
02 Dec 13:09
+0
VOTURI
-0
pai si,doar atat ? nu se lasa cu urmari?
Cris
01 Dec 21:53
+0
VOTURI
-0
Taxa auto era ilegala si abuz clar de cand au adoptat-o... stia toata lumea. Inclusiv infractorii, aflati la conducerea Romaniei in acel moment, care au fost autorii legii.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE