TAXĂ nouă de GUNOI în BUCUREŞTI, din aprilie: Cât va da fiecare LOCUITOR. Poţi PLĂTI în RATETAXĂ nouă de GUNOI în BUCUREŞTI. Toți locuitorii din Sectorul 4 vor plăti o taxă unică de salubrizare, începând din luna aprilie 2017. Potrivit unei Hotărâri a Consiliului Local, toate persoanele de pe raza Sectorului 4, fie fizice sau juridice, vor fi obligate să aibă contracte cu firma de salubritate. Taxa de gunoi va putea fi plătită şi în rate, de două ori pe an, nu neapărat în fiecare lună.

Taxa gunoi
Taxă gunoi

TAXĂ nouă de GUNOI în BUCUREŞTI.  Potrivit unei decizii a Consiliului Local Sector 4, începând cu 10 aprilie 2017, se instituie taxa unică de salubrizare de 5,03 lei pe membru de familie, față de 7,11 lei cât este în prezent.

Astfel, o familie de patru membri care locuieşte la bloc va plăti 20,12 lei din luna aprilie, în loc de 28,44 lei, ceea ce înseamnă o economie de aproape 8 lei pe lună.

TAXĂ nouă de GUNOI în BUCUREŞTI.  Conform documentului administraţiei locale, taxa de salubrizare a fost stabilită astfel:

- pentru utilizatorii persoane fizice - 5,03 lei persoană/lună

- pentru utilizatorii persoane juridice încadrate în categoria SRL debutant - 40 lei mc/lună

- pentru utilizatorii persoane juridice încadrate în categoria IMM - 70 lei mc/lună

- pentru utilizatorii persoane juridice altele decât cele menţionate - 80 lei mc/lună.

TAXĂ nouă de GUNOI în BUCUREŞTI.  Ca o noutate, taxa de gunoi va putea fi plătită şi în rate, de două ori pe an, nu neapărat în fiecare lună. Astfel, taxa ar putea fi achitată în acelaşi timp cu impozitul pe casă, teren şi maşină la Direcţiile de taxe şi impozite.

"Taxa de salubritate datorată pe întreg anul se va achita în două tranşe egale, respectiv 31 martie şi 30 septembrie", se specifică în Hotărârea Consiliului Local Sector 4. În plus, pentru a evita cozile de la ghişeu, taxa de gunoi care va fi încasată de Direcția Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4 va putea fi achitată şi online, potrivit romaniatv.net.

Declaraţia privind stabilirea taxei de salubrizare poate fi descărcată de aici.

TAXĂ nouă de GUNOI în BUCUREŞTI. 

Etichete: Bucureşti, gunoi, gunoi bucuresti, TAXA GUNOI, taxa gunoi bucuresti

0/3 COMENTARII
sorijnd
25 feb 13:37
+0
VOTURI
-0
la aceasta taxa trebuie sa adaugam faptul ca REBU a majorat tariful cu 2,21 lei / persoana incepand de la 1 martie! nu stiu care e motivul dar gunoiul a devenit o problema de loux in Bucuresti!
explica cineva de ce scumpirile astea?
NBD
24 feb 05:49
+0
VOTURI
-0
DE CE ACEASTA TAXA DIFERA DE LA UN SECTOR LA ALTUL AL BUCURESTIULUI , DE PARCA NU AR FI ACELASI MUNICIPIU..??
MAJORARE, MAJORARE , DAR SA SE VADA CA AU TRECUT PE ACOLO CEI CARE SE OCUPA DE CURATENIA ORASULUI... ACUMA DUPA TOPIREA ZAPEZII SE VAD TROTUARELE MURDARE , DAR NIMENI NU DA O "STROPITOARE" SI PE TROTUARE...ZICAND "LASA CA MERGE SI ASA !! " MAI ALES CA TARIFELE SE MAJOREAZA...
Cris
23 feb 19:15
+0
VOTURI
-0
E ESCROCHERIA infractorilor PSD. Iesiti in strada !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE