Taxa pe autostrăzile A1 și A2 se introduce de anul viitorȘoferii care vor dori să călătorească pe autostrăzile A1 și A2 vor fi nevoiți să plătească o taxă încă din 2015, a informat azi Narcis Neaga, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR).

Un bucurestean a fost amendat, dupa ce a fost prins cu 234 km/h pe autostrada A1
Un bucureştean a fost amendat, după ce a fost prins cu 234 km/h pe autostrada A1
Foto: www.romanialibera.ro

„Acum se lucrează la infrastructura staţiilor de taxare şi vom avea un partener privat în activitatea de taxare. Cred că în toamnă va fi totul gata sau cel mai tårziu la începutul anului viitor, astfel că de la anul vom plăti taxă de autostradă pe A1 şi pe A2", a spus Neaga, conform adevarul.ro.

Taxa ar putea avea o valoare de aproximativ trei euro pe suta de kilometri, similară cu cea care va fi introdusă pe tronsonul Comarnic – Brașov. Asta înseamă că un drum de la Pitești la Constanța ar putea costa 12 euro, anunţă Digi24.

Cât despre tronsonul Comarnic-Braşov, şeful CNADNR a spus că în luna iunie se va semna contractul şi a ţinut să precizeze că Vinci nu se retrage din contract. "În iunie semnăm contractul. (...) Infirm toate zvonurile referitoare la retragerea Vinci", a spus Neaga, la conferinţa ZF Construction & Infrastructure Summit '14, răspunzând unei întrebări.

Etichete: 2015, A1, A2, autostradă, taxa

0/5 COMENTARII
Atentul
09 Jun 11:00
+0
VOTURI
-0
Tovarasul Justitiarul,
ceausescu nu a fost omorat pentru ca a pus soldatii sa lucreze cu forta la piramidele rosilor romani, precum Canalul sau Casa Poporului, ci pentru ca a infometat populatia si ne-a lasat in frig, tu, tovarase cu mari amnezii.
Faptul ca Romania in 1989 nu avea autostrazi de loc(cei cativa km erau ca vai de capul lor si nu erau autostrazi normale!)sau cai ferate ca in Germania din timplu lui Wilhelm al II-lea(vezi in google cand a domnit)se vede azi, de ce Romania nu avea datorii: nu aveam nimic in 1989, chiar si acum suntem cea mai saraca tara din UE.
Justitiarul
03 Jun 12:38
+0
VOTURI
-0
Daca pe Ceasca care a facut atatea in cativa ani si a lasat tara fara datorii ba chiar altii erau datori la noi, l-ati omorat, pei VOI NEMERNICILOR cu tot neamul vostru implantat in toate streucturile statului si nu numai, care ati subminat economia tarii ar trebui sa fiti anihilati pana la ultima voastra samanta din neam. Hoituri ambulante ce nu va mai saturati de smecherii pe banii publici ! La moarte cu voi !
elan
28 May 18:50
+0
VOTURI
-0
Nu era vorba ca banii incasati din cresterea pretului benzinei vor fi folositi pentru autostrazi?
Sau fondurile s-au terminat deja la europarlamentare, iar pentru alegerile nationale n-au mai ramas bani? Si daca nu mai sunt bani, de unde sa fie platiti moroii lui dracnea? De unde sa fie platiti "cei 7,4 milioane de romani"?

Platiti, prostilor!
adin
28 May 16:53
+0
VOTURI
-0
pai din 2015 nu mai sunt alegeri. sa vezi taxe de atunci. anul asta mai huzurim. sa traiasca bine compania de autostrazi care da 35 de milioane pe un km de autostrada iar la bulgari se platesc 8. jaful public reloaded.alo, guvernule, ai si tu ceva de spus?
Dan
28 May 16:44
+0
VOTURI
-0
Se va cere taxa pentru o autostrada construita cu bani de la buget???

Fantastic.
Nehalitilor, nu va mai satura Dumnezeu de atata furat!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE