Taxe plătite prin SMS şi audienţe online, în Sectorul 5. Când va fi funcţional noul sistemPrimarul sectorului 5, Daniel Florea, a anunţat că, până la sfârşitul acestei luni, va implementa un sistem astfel încât audienţele să se facă online, pe site-ul primăriei.

Taxe platite prin SMS si audiente online, in Sectorul 5. Cand va fi functional sistemul
Taxe plătite prin SMS şi audienţe online, în Sectorul 5. Când va fi funcţional sistemul

"În ceea ce priveşte smart city, pot să vă spun că suntem singura primărie din ţară unde se pot plăti, de exemplu, prin sms, taxele pentru buletine sau până la sfârşitul acestei luni certificate de urbanism se vor da online sau că până la sfârşitul acestei luni o să implementez, deja mi-au venit echipamentele, o să facem audienţele online, pe site-ul primăriei, o să pun directorii, în fiecare zi, câte o oră la mine în birou, în sala de şedinţă, să fie o audienţă online, ca să nu mai trebuiască oamenii să stea la coadă. (...) Cred că în maxim un an primăria va fi complet informatizată", a spus Florea, la conferinţa "Focus Bucureşti: dezvoltare urbană, economie, mobilitate", organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti.

Totodată, primăria doreşte să ia în administrare 7,5 km de şină dezafectată.

"Este un CA la CFR. Dacă îmi trece solicitarea, sper să încep imediat, de mâine, demersurile pentru a lua în administrare 7,5 km de şină dezafectată, care acum e de fapt zonă cu depozite necontrolate de gunoi şi care mi-ar permite să fac o şosea pe patru benzi între Răzoare şi Progresul. Asta înseamnă o nouă cale de rulare. (...) Pe Antiaeriană, pe 13 hectare va fi noul sediu al Academiei Tehnice Militare. Am semnat deja un protocol cu Ministerul Apărării şi suntem în demersuri pentru hotărârea de Guvern, iar acolo unde e actualul sediu al Academiei Tehnice Militare probabil va fi Medicina Militară vizavi de Piaţa de Flori", a spus primarul Florea.

El a vorbit şi despre alte proiecte al primăriei.

"Avem trei proiecte cum nu au mai fost în România de la Revoluţie încoace. Avem 110 hectare în administrare preluate de la Ministerul Apărării Naţionale din 2007, 2008 şi 2011, pe care nu se puteau face decât locuinţe şi numai prin ANL. Am reuşit să obţinem o hotărâre de Guvern la sfârşitul anului trecut, astfel încât să putem să facem programe de dezvoltare urbană prin orice surse de finanţare legal atrase. Asta înseamnă că în acest moment am semnat împreună cu Ministerul Dezvoltării nişte acorduri şi am ordin de ministru pentru construirea a 15.000 de locuinţe pentru tineri, am ordin de ministru pentru construirea unei maternităţi, am, de asemenea, în plan să fac o sală polivalentă", a menţionat Florea, citat de Agerpres. 

Etichete: audiente online, daniel florea, Sectorul 5, taxe bilatin platite prin SMS

0/2 COMENTARII
Camila Rodela
15 mai 22:25
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895
Popescu R.Alexandru
14 mai 12:22
+0
VOTURI
-0
Domnul primar Florea se lauda peste tot cu "realizarile"
Am rugamintea sa il intrebati cind va rezolva problema canalizarii executate de primaria sectorului 5 pe strada Intrarea Tiparnitei si strazile adiacente inca din 2013 si care nici in ziua de azi nu a fost data in folosinta,cetatenii beneficiind din plin de refularile acesteia .Va pot da informatii complecte daca doriti,sa ajutati la rezolvarea acestei probleme,de care primarului Florea nu ii pasa.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE