Taxe şi impozite Bucureşti. Până când poţi plăti pentru a beneficia de REDUCERETaxe şi impozite Bucureşti. Mai multe primării din Capitală sau din provincie au publicat programul Direcţiilor de Taxe şi Impozite, unde pot fi plătite taxele şi impozitele datorate de cetăţeni pentru 2018. Mai mult, în unele oraşe sunt anunţate majorări, în timp ce alţi edili au ales să menţină nemodificate aceste contribuţii. O veste bună totuşi: şi în 2018 se menţin bonificaţiile pentru cei care plătesc integral taxele şi impozitele până la 31 martie.

Taxele si impozitele la Fisc, platite cu cardul, pe Ghiseul.ro
Taxele şi impozitele la Fisc, plătite cu cardul, pe Ghiseul.ro

Taxe si impozite - Bucureşti

Sector 1. Taxele locale au termenele de plată următoare:

Termen 1: 31 Martie 2018

Termen 2: 30 Septembrie 2018

Plata integrală a debitului anual, înainte de 31 Martie 2018, în cazul persoanelor fizice, beneficiază de 10% reducere.

Neplata la termen a obligaţiilor atrage majorări. În cazul obligaţiilor fiscale (debitelor) anuale în cuantum mai mic sau egal cu 50 RON neplată integrală a acestora până la 31 Martie 2018 atrage majorări.

Taxa pe clădiri/teren se plăteşte lunar, până la data de 25 a lunii următoare fiecarei luni din perioada de valabilitate a contractului prin care se transmite dreptul de concesiune, închiriere, administrare ori folosinţă.

Sector 3. Primăria Sectorului 3 încasează începând de miercuri, 3 ianuarie, taxele și impozitele locale aferente anului 2018. Mai mult, de la 1 ianuarie 2018 prin platforma www.ghiseul.ro a fost colectată suma de aproximativ 150.000 lei de la peste 700 de contribuabili din Sectorul 3.

Contribuabilii își pot achita până la data de 31 martie obligațiile fiscale cu bonificație în cuantum de 10% a sumelor datorate către bugetul local în cazul achitării integrale a taxelor și impozitelor aferente anului 2018.

Pentru plata impozitelor şi taxelor locale Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 pune la dispoziţia contribuabililor cele trei sedii situate în str. Sfânta Vineri nr. 32, str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5 şi str. Câmpia Libertății nr. 36. Programul de lucru la sediile DGITL Sector 3 este următorul: luni, marţi, miercuri, vineri, de la 8.30 la 16.30, iar joi de la 8.30 la 18.30.

De asemenea, contribuabilii îşi pot achita obligaţiile fiscale şi la toate oficiile poştale şi agenţiile CEC de pe raza Sectorului 3.

Data de 31 martie este și termenul limită de depunere a rapoartelor de evaluare (ca anexă la declarația fiscală) pentru contribuabilii care dețin în proprietate clădiri cu destinație mixtă sau nerezidențială a căror evaluare a fost efectuată în 2018 de un evaluator autorizat. Rapoartele sunt necesare pentru stabilirea impozitului pe clădiri pentru anul 2018 și reflectă valoarea clădirii la data de 31.12.2017.

Taxe si impozite - Bucureşti

Etichete: Bucureşti, impozite bucuresti, taxe bucuresti, taxe şi impozite

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE