Taxele din Sectorul 1 vor putea fi plătite onlineÎncepând de miercuri, 25 septembrie 2013, în Sectorul 1 plata taxelor și impozitelor se poate face online prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro, în urma înregistrării Primăriei Sectorului 1 în Sistemul Național Electronic de Plată cu Cardul Bancar (SNEP).

Ultimele doua saptamani pentru plata taxelor si impozitelor locale fara penalizari
Ultimele două săptămâni pentru plata taxelor şi impozitelor locale fără penalizări

Pentru a putea utiliza această nouă modalitate de plată a obligațiilor fiscale, contribuabililor, persoane fizice și persoane fizice autorizate, înregistrați în baza de date a primăriei le-au fost atribuite credențiale (user și parolă) cu care se vor putea autentifica în vederea efectuării plăților pe site-ul www.ghiseul.ro.
Plicurile care conțin numele de utilizator și parola se pot ridica personal de la sediul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 1 (DGITL) din Piața Amzei nr. 13, începând cu 25 septembrie 2013, în baza cărții de identitate a solicitantului.
Ghișeul.ro este Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (SNEP). Acesta permite contribuabililor plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de către Centrul Național pentru Managementul Societății Informaționale, a obligațiilor fiscale locale existente.
Sistemul de plată online, prin ghiseul.ro, este diferit de serviciul de vizualizare online a taxelor și impozitelor pus la dispoziție până în prezent de DGITL Sector 1.

Plata online cu cardul prin ghiseul.ro conferă utilizatorilor numeroase avantaje cum ar fi:
Confort, rapiditate și independență geografică și temporală;
Site securizat la standarde înalte privind tranzacțiile cu cardul pe internet;
Posibilitatea plății impozitelor și taxelor locale pentru toate proprietățile deținute pe teritoriul României, cu condiția înrolării în sistem a unității administrativ-teritoriale pe raza căreia se situează proprietatea;
Contribuabilii nu plătesc comision pentru tranzacțiile efectuate online, acesta fiind suportat integral din bugetul Primăriei Sectorului 1.

Pentru a putea beneficia de plata online a impozitelor și taxelor locale, prin site-ul www.ghiseul.ro, contribuabilii vor parcurge următorii pași:
Contribuabilii prezintă o copie a actului de identitate la sediul DGITL Sector 1, Serviciul Stabilire, Impunere și Asistență Contribuabili Persoane Fizice, din Piața Amzei nr. 13, pentru a ridica plicul care conține numele de utilizator și parola;

Accesează pagina de internet www.ghiseul.ro pentru activarea contului în vederea efectuării plăților online a impozitelor și taxelor locale prin utilizarea credențialelor primite (după prima logare în sistem se va cere automat schimbarea parolei);
Vizualizează în timp real obligațiile fiscale de plată și efectuează plata efectivă folosind cardul bancar;
Obțin confirmarea pe e-mail a plății efectuate.

Pe lângă plata online, prin ghișeul.ro, Primăria Sectorului 1 a pus la dispoziţia contribuabililor din Sectorul 1 următoarele modalităţi de plată: plata electronică (prin internet banking), plata cu numerar, plata cu cardul, plata prin ordin de plată sau plata prin mandat poştal.

Etichete: ghiseul.ro, online, taxe şi impozite

0/1 COMENTARII
Fox
23 Sep 16:39
+0
VOTURI
-0
Mai bine mai tarziu decat niciodata. NU e o realizare, e revenire la normal! Celelalte sectoare de mult au aceasta facilitate.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE