Taxi la comandă de la orice companie, la aeroportul Otopeni, la sosiriPasagerii de pe aeroportul Otopeni pot comanda, de această săptămână, taxi de la orice companie din Bucureşti. Maşinile comandate au acces pe aeroport şi pot staţiona un sfert de oră.

Reorganizarea activitatii de taximetrie a fost realizata in data de 1 februarie 2013
Reorganizarea activităţii de taximetrie a fost realizată în data de 1 februarie 2013
Foto: evz.ro

Activitatea de taximetrie la aeroportul Henri Coandă Otopeni a fost reorganizată din acest weekend. O zonă destinată taxiurilor la comandă a fost amenajată, alături de mai multe puncte de ajutor unde pasagerii pot telefona gratuit la companiile de taxi, informează rtv.net.

Un pasager care soseşte la aeroportul Otopeni şi vrea să comande un taxi trebuie să meargă la un Helpdesk. Aici el poate să aleagă compania dorită, apoi face comanda telefonic şi urmează să completeze un bon de comandă. Pe bon el va marca numele companiei şi numărul de indentificare al taxiului.

Datele înscrise în bonul de comandă sunt transmise personalului aeroportului, care va permite accesul taxiului comandat. Acesta poate opri chiar în faţa aeroportului pentru a prelua clientul.

Iniţiativa a venit abia după scandalul iscat de uciderea unei studente japoneze într-o pădure din apropiere de Otopeni. Aceasta a fost acostată chiar în aeroport, apoi dusă cu un taxi în pădure.

Etichete: aeroport, Otopeni, taxi

0/4 COMENTARII
GHEORGHITA
27 Feb 11:16
+0
VOTURI
-0
Tudor tu esti unul dintre cei cu 3.5 lei pe km care fura toti turistii !!! Nici tie nu cred k ti ar veni bine sa te fure un strain cand pleci in vacanta.....;)
corina
24 Feb 20:22
+0
VOTURI
-0
Decat niciodata,mai bine mai tarziu !
Felicitari pt hotararea luata
Tudor
09 Feb 22:12
+0
VOTURI
-0
lasa sa va rupa aia cu 1.39 buzunarele ca oricum aeroportul nu raspunde pentru taxiurile ,, degeaba ,,pe care le vreti voi .macar cei cu 3.50 erau verificati primeai bon fiscal.acum primesti manele,fum de tigara,mrosuri de transpiratie etc
george
06 Feb 10:29
+0
VOTURI
-0
In sfarsit o masura foarte buna, ma bucur ca autoritatile mai vin uneori cu idei bune si in folosul cetateanului platitor de taxe si impozite.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE