TAXIFY, aplicaţia care concurează cu Uber, s-a lansat la BucureştiAplicaţia Taxify s-a lansat în Bucureşti. Compania care deţine aplicaţia operează o platformă prin care utilizatorii pot chema un taxi sau un şofer particular şi pot alege între plata cash sau online cu cardul. Taxify colaborează atât cu firmele locale de taxi, cât şi cu şoferi particulari după modelul Uber.

TAXIFY, aplicatia care concureaza cu Uber, s-a lansat la Bucuresti
TAXIFY, aplicaţia care concurează cu Uber, s-a lansat la Bucureşti

Aplicaţia de smartphone Taxify combină cele două tipuri de taximetrie existente în prezent în oraş, explică Automarket.

Astfel, Taxify va include o bază de date cu taximetriştii companiilor tradiţionale care aleg să se înscrie în program, dar şi o bază de date cu şoferi independenţi, care vor oferi călătorii după un model asemănător cu Uber.

Pe lângă opţiunile clasice legate de compania de taxi, utilizatorii aplicaţiei îşi vor putea alege maşina cu care să călătorească şi în funcţie de timpul estimat de sosire, tariful practicat şi dotările vehiculelor. Plata călătoriei se va putea face cash sau cu cardul bancar, iar aplicaţia este disponibilă pe platformele Android şi iPhone.

Tariful pentru România este: 1,45 lei pornirea, 1,45 de lei pe kilomentru și 0,26 lei pe minut. La finalul cursei aplicația îți caluculează totalul.

Etichete: ce este taxify, lansare taxify, taxify, taximetristi bucuresti, UBER

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h