Taximetriștii protestează și cer majorarea tarifului până la 2 lei pe km, în BucureștiAproximativ 200 de taximetrişti din Bucureşti protestează marţi, între orele 11,00-14,00, în Parcul Izvor din Capitală.

Protest al taximetristilor
Protest al taximetristilor
Foto: antena3.ro

La protest și-au anunțat participarea 1500 de persoane. Acestea solicită public autorităţilor în drept, respectiv Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi Parchetului General, să dea curs tuturor sesizărilor înregistrate, şi să ia măsurile legale ce se impun împotriva Direcţiei Transporturi din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, din cauza căreia o mare parte dintre transportatori sunt în ilegalitate încă din 30 martie 2010, întrucât nu li s-au eliberat până acum contractele de gestiune delegată. Ei solicită totodată mărirea tarifelor până la 2 lei pe km.

Autoturismele taxi vor staţiona în intervalul sus amintit pe prima bandă a Bd. Naţiunilor Unite, în faţa Parcului Izvor, pe trotuarul străzii B.P. Haşdeu, pe trotuarul Splaiului Independenţei, între străzile Haşdeu şi Bd. Libertăţii, şi pe tot sensul de mers al Bd. Libertăţii, dintre Splaiul Independenţei, spre Bd. Naţiunilor Unite. Traficul este îngreunat la această oră din cauza protestului inițiat de taximetriști, dar și al celor de la combinatul Oltchim, din Piața Victoriei. Poliția Rutieră a transmis însă rute ocolitoare pentru ziua de marți

Etichete: protest taximetristi

0/2 COMENTARII
iulia
09 apr 17:51
+0
VOTURI
-0
http://infoinsider.ro/2013/04/09/protest-taximetristii-bucuresteni-se-leapada-de-confratii-din-ilfov-agentul-constatator-nu-doarme/
GELEA VALENTIN
09 apr 12:44
+0
VOTURI
-0
Taximetriștii protestează și cer majorarea tarifului până la 2 lei pe oră, în București
Cine a scris aceste randuri cred ca nu este cu gandul la taximetristi si sau nu merge cu taxiul sa vada ca nu taxeaza la ORA ci la KM si 2 lei per KM ,fiti mai profesionisti cand publicati asa ceva cineva urmareste stirile si chiar o sa creada prostiile pe care le scrieti.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE