Cum îi PĂCĂLESC taximetriştii-PIRAT pe clienţiTaximetriştii-pirat au aparate pe bord doar de formă şi fixează cu tupeu preţul curselor, încasând astfel preţuri de două-trei ori mai mari decât cele legale.

Cum ii pacalesc taximetristii-pirat pe clienti
Cum îi păcălesc taximetriştii-pirat pe clienţi
Foto: Grup RC

La ieşirea din complexul Europa, din Capitală, mai multe maşini galbene îşi aşteaptă clienţii. Aşa zisele taxiuri n-au nici măcar aparat de taxat pe bord. Când jurnalistul România TV cere să fie dus la Gara de Nord, taximetristul stabileşte preţul de 25 de lei şi izbucneşte în râs atunci când este întrebat dacă eliberează chitanţă.

Gara de Nord - Intrarea principală, de la coloane. Deşi călătorii pot comanda taxiul de la cele patru aparate moderne instalate pe peron, pieţarii n-au dispărut nici de aici. Taximetriştii-pirat din Gara de Nord nu folosesc, desigur, aparatul de taxat pentru că spun ei "aşa e mai bine şi pentru client şi pentru el".

VIDEO pe România TV.

Etichete: Bucureşti, taximetrişti, taximetristi bucuresti, taximetristi pirat

0/1 COMENTARII
Dan
25 aug 16:35
+0
VOTURI
-0
Politia ce face? Incaseaza salariul pe degeaba. Ba probabil ca-si iau si "drepturile" de la acei taximetristi pirati.

Pai atunci, decat sa platim degeaba o gramada de oameni care se cred mai prsus de legea pe care-s platiti s-o impuna, nu mai bine desfiintam organizatia asta de burtosi corupti, ne luam pistoale si ne facem dreptate singuri?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h