Taximetriştii de pe Otopeni amendați pentru defecțiuni la mașină și acte în neregulăPeste 100 de taximetrişti de la Otopeni au fost verificati de politişti, iar 30 dintre ei au fost amendaţi pentru că fie aveau maşinile defecte, fie nu puteau să demonstreze că au acte în regulă.

Taximetristii de pe Aeroportul Otopeni au fost luati la puricat de oamenii legii
Taximetriştii de pe Aeroportul Otopeni au fost luaţi la puricat de oamenii legii
Foto: obiectivdesuceava.ro

Taximetriştii prinşi în neregulă i-au acuzat la rândul lor pe polițiști și pe taximetriștii din Ilfov, pe care îi acuză că le fură clienții, o temă din ce în ce mai des întâlnită printre șoferii de taxi din Capitală, amintită chiar și de primarul Sorin Oprescu. 

„Deci Pelicanu a fost aici, l-am văzut cu ochii mei, şi miliţienii le-au dat voie să plece, uitaţi şi pe noi, numai taxi de Bucureşti, taxi de Bucureşti, taxi de Bucureşti, taxi de Ilfov a fost în spate şi a plecat, nu se poate, legea e pentru toţi", a spus un taximetrist, informează România Liberă.

În schimb, politiştii spun că un şofer din trei verificați are probleme cu maşina.

„În mai puţin de două ore de la începutul acestei acţiuni am aplicat peste 15 sancţiuni contravenţionale atât pe stare tehnică a autovehicului cât si pe lipsa anumitor documente pe care ar trebui să le aibă orice conducător de autotaxi în valoare de peste 5000 de lei", a declarat Gabriel Onofraşc, inspector de la Serviciul Rutier Ilfov.

Poliţiştii au reţinut 5 certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice ale maşinilor.

Activitatea de taximetrie la aeroportul Henri Coandă Otopeni a fost reorganizată din luna februarie a acestui an. Astlfel, pasagerii de pe Aeroport pot comanda un taxi de la orice companie din Bucureşti. 

Etichete: taxiuri Otopeni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE