Taximetriştii şi proprietarii de microbuze ies în stradă pe 25 octombrieCristian Muntean, președintele Asociației Societăților de Service Independente spune că, pe 25 octombrie, reprezentanții transportatorilor profesioniști vor ieși în stradă pentru a manifesta inclusiv împotriva tarifelor fixe pentru RCA, care urmează să intre în vigoare pe 20 octombrie, așa cum prevede o ordonanță de urgență emisă de Guvern pe 20 septembrie. De data aceasta, grosul protestatarilor care se vor strânge în fața Parlamentului nu va fi format din șoferi de TIR, ca până acum, ci din taximetriști și proprietari de microbuze și autobuze care acoperă rutele din jurul Bucureștiului.

Taximetristii si proprietarii de microbuze ies in strada pe 25 octombrie
Taximetriştii şi proprietarii de microbuze ies în stradă pe 25 octombrie

Unul dintre motivele pentru care transportatorii ies iar în stradă este că ținta de tarif, care va fi calculată de ASF potrivit unei formule făcute publice deja, va fi, cel mai probabil, mai mare decât cel calculat inițial de oficialii Autorității, în prezența reprezentanților firmelor de transport, scrie profit.ro.

Etichete: protest taximetristi, protest transportatori, RCA, tarif rca

0/1 COMENTARII
Cris
12 oct 07:59
+0
VOTURI
-0
Trebuie demis urgent escrocul de Negritzoiu de la ASF, pentru ca e mana in mana cu asiguratorii, iar ASF desfiintata intrucat e o sinecura care nu e de partea poporului si nu slujeste interesului public.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE