Taximetristul care a refuzat să pornească aparatul şi care a înjurat un client, amendatPrimăria Capitalei anunţă că taximetristul care a refuzat să pornească aparatul de taxat şi care a avut un limbaj indecent faţă de un client a fost amendat cu 5.000 de lei, el utilizând o autorizaţie de transport care nu îi aparţinea şi nici nu avea contract de muncă.

Taxi
Taxi

"Reprezentanţii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti au efectuat o serie de verificări în urma cărora s-a constatat că taximetristul în cauză utiliza o autorizaţie de transport care nu îi aparţinea şi, mai mult decât atât, nu avea contract de muncă, nefiind angajat al transportatorului autorizat. Concret, autoturismul în cauză este înmatriculat în judeţul Ilfov, iar autorizaţia de taxi era emisă de Primăria oraşului Voluntari, judeţul Ilfov, pentru un transportator autorizat PFA, care deţine şi autorizaţie de transport. Cu toate acestea, la volanul maşinii se afla un alt conducător auto, care nu este angajat al transportatorului autorizat şi nu era înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă un contract individual de muncă", precizează PMB, într-un comunicat.

Reprezentanţii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti au informat Poliţia Locală Voluntari în privinţa rezultatelor controlului, iar conducătorul auto implicat a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 5.000 de lei.

"Având în vedere că transportatorul autorizat a transmis autorizaţia taxi, împreună cu documentele aferente şi autoturismul în cauză unei persoane fizice cu care nu are încheiat un contract de muncă, pentru a fi utilizat în executarea serviciului de transport în regim de taxi, (fapt ce constituie încălcarea prevederilor art. 10, alin. (4)), reprezentanţii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti au informat Poliţia Locală Voluntari - în calitatea sa de emitent - în privinţa rezultatelor controlului, urmând ca această instituţie să dispună măsurile de rigoare, printre care şi retragerea autorizaţiei taxi. Întrucât incidentul s-a petrecut pe raza teritorială a municipiului Bucureşti, conducătorul auto implicat a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 5.000 lei, pentru încălcarea prevederilor art. 52, alineat 3 lit. a) şi lit. g) din Legea nr. 38/ 2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, cu completările şi modificările ulterioare", precizează PMB.

Totodată, a fost întocmită o adresă către Autoritatea Rutieră Română pentru reţinerea certificatului de atestare profesională.

Mai multe posturi de televiziune au prezentat un incident petrecut pe Splaiul Independenţei, intersecţie cu strada Şelari, în care a fost implicat un taximetrist care a refuzat să pornească aparatul de taxat şi a avut un limbaj indecent faţă de un client.

Etichete: taxi bucuresti, taximetrist

0/5 COMENTARII
ofaloruje
10 Jul 21:13
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin Online Amoxil Side Affects bgy.bfqq.b365.ro.ols.ei http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
uejoyuesefaj
10 Jul 20:48
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Brand Amoxil Amoxicillin yet.bqvv.b365.ro.sqe.ek http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Kennethpearf
04 Mar 20:14
+0
VOTURI
-0
Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
Сайт: http://workle.website/74
Kennethpearf
03 Mar 12:29
+0
VOTURI
-0
Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
Сайт: http://workle.website/74
MichaelGop
28 Feb 12:31
+0
VOTURI
-0
Romantic Piano by Andrew_Studio | AudioJungle http://workle.website/4d
https://audiojungle.net/item/cinematic-trailer/20815683?ref=MomentumOfMelody
https://audiojungle.net/user/momentumofmelody/portfolio?ref=MomentumOfMelody https://audiojungle.net/user/ie_sound/portfolio?ref=IE_Sound https://audiojungle.net/user/elijah_studio/portfolio?ref=Elijah_Studio
https://audiojungle.net/user/commercial_music/portfolio?ref=Commercial_Music

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h