Taximetristul care şi-a incendiat maşina la OBOR a fost reţinut. Ce pedeapsă riscă VIDEOGeorge Florin Ilie, taximetristul care şi-a incendiat maşina în zona Obor din Capitală, a fost reţinut de poliţiştii Secţia 7. Bărbatul şi-a petrecut noaptea alături de cei din cauza cărora şi-a dat foc la maşină.

Taximetristul care si-a dat foc la masina a fost retinut
Taximetristul care și-a dat foc la mașină a fost reținut

Taximetristul s-a enervat atât de tare joi după-amiaza că a fost amendat de poliţiştii de la Brigada Rutieră încât a dat foc autoturismului găsit de oamenii legii în neregulă. În prezent, anchetatorii fac cercetări pentru distrugere calificată, infracţiune care se pedepseşe cu închisoare de la 7 la 15 ani, şi blocarea unui drum public, care se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, anunță Adevărul.

De asemenea, acesta mai acesta acuzat şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, infracţiune ce se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani. George Florin Ilie, în vârstă de 27 de ani din Capitală, a fost legitimat joi de poliţiştii Brigăzii Rutiere care desfăşurau o acţiune în zona Pieţei Obor. Pentru că nu avea o autorizaţie de taximetrie, tânărul fost amendat cu 4.000 de lei şi i s-au ridicat plăcuţele de înmatriculare. De nervi bărbatul a luat maşina, a dus-o pe Şoseaua Colentina, şi a incendiat-o. Traficul a fost blocat pe sensul de mers către Doamna Ghica mai multe zeci de minute. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de Poliţie, pompieri şi SMURD.

Etichete: brigada rutieră, Bucureşti, incendiu, maşină incendiată, Obor, poliţie, Secţia 7, taxi, taximetrist, taximetrist retinut

0/3 COMENTARII
Securist e tac-tu
06 May 12:27
+0
VOTURI
-0
PS. Si daca n-avea autorizatie, ce s-a gandit pulea sa faca? Ia sa blocheze o strada intens circulata! Daca el nu poate face ceva, sa nu poata face nici restul!
Taximortistii p|_|lii! Vedea-v-as la control pe toti!
Securist e tac-tu
06 May 12:24
+0
VOTURI
-0
Aha, deci e in regula sa incalci legea? T@mpitule!
Securistilor
06 May 09:02
+0
VOTURI
-0
Pedepsiti pulimea, ca hotii si derbedeii puliticieni pot sa fure si sa distruga toata tara dupa bunul plac. De ce nu avea ala autorizatie? Pentru ca nu a dat spaga la pulitruci!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE