TE CUNOSC DE UNDEVA, SEZONUL 8, EPISODUL 5. Andreea Antonescu a imitat-o pe Andreea BălanTE CUNOSC DE UNDEVA, SEZONUL 8, EPISODUL 5. Sâmbătă, de la ora 20.00, a debutat o nouă ediţie a emisiunii TE CUNOSC DE UNDEVA. În cadrul show-ului de sâmbătă, Andreea Antonescu a imitat-o pe fosta ei colegă de trupă, Andreea Bălan.

TE CUNOSC DE UNDEVA, SEZONUL 8, EPISODUL 5. Andreea Antonescu a imitat-o pe fosta sa colegă de trupă, Andreea Bălan, cu piesa "Baila", dar a spus că nu i-a fost greu să o imite pe fosta sa colegă de trupă.

"Pentru mine n-a fost foarte greu să fac această transformare. Singura problemă a fost timpul foarte scurt pe care l-am avut la dispoziție ca să pregătesc acest rol. Piesa este nouă, nu o știam, dar m-am descurcat", a spus Andreea.

TE CUNOSC DE UNDEVA, SEZONUL 8, EPISODUL 5. Pentru a primit punctajul maxim din partea juratei, Andreea Antonescu a trebuit să respecte întocmai coregrafia acesteia.

TE CUNOSC DE UNDEVA, SEZONUL 8, EPISODUL 5. Despre fosta sa colegă de la Andre, Andreea Antonescu are numai vorbe frumoase: "Andreea este extrem de ambițioasă. În adâncul sufletului, a rămas un copil și, dacă știi cum s-o iei, vei descoperi că este un om extrem de bun", a mai spus aceasta, potrivit a1.ro.

Etichete: Andreea Antonescu, andreea balan, te cunosc de undeva, te cunosc de undeva vedete

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE