ȚEAPĂ pe INTERNET. Ce a primit în cutie un bărbat care a comandat un iPHONE 6SUn bărbat din China a primit o țeapă de zile mari după ce a comandat online un iPhone 6s la preţul de 1.500 yuani, echivalentul a aproximativ 230 de dolari. Chiar dacă preţul a fost mai mic cu 70% decât cel din magazinele oficiale, clientul nu s-a putut bucura de afacere deoarece a primit în schimb o clătită.

Un barbat a primit o clatita in loc de un iPhone 6
Un bărbat a primit o clătită în loc de un iPhone 6

Când a deschis cutia, bărbatul a avut parte de o supriză de zile mari. Astfel, în loc de un smartphone Apple de ultimă generaţie, a găsit o clătită, potrivit Mediafax.

Nu este prima dată când cineva a fost păcălit în China după ce a cumpărat un iPhone. Tot în această lună, o femeie a comandat un smartphone Apple, iar când a deschis cutia a găsit înăuntru o clonă realizată de marca locală Pear.

Iar aceste înşelătorii nu se întâmplă doar în China. Un bărbat din Marea Britanie a comandat pe eBay un MacBook la preţul de 450 de dolari şi a primit în cutie doar o poză cu laptopul, iar lista poate continua cu nenumărate alte cazuri. 

Etichete: clatita in loc de iphone, iphone 6 comandat online, iphone 6S, teapa iphone, teapa online

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE