Teatru de papusi @ Roaba de CulturaRoaba 19-20 mai
Roaba 19-20 mai

Teatru de papusi, piesa ”Vasilache si Marioara”, trupa Hai-Hui

In weekendul 19-20 mai 2012, ,,Roaba de cultura”, un proiect Green Revolution, aduce gratuit bucurestenilor: concert Marcian Petrescu & Trenul de noapte, teatru de papusi, atelier de Origami, atelier de citit Tarot si un curs de vorbit in public.

Proiectul ,,Roaba de cultura” ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

Proiectul este organizat de Green Revolution, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si FiorArte.

Proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit, diverse activitati sportive, piese de teatru, proiectii de filme etc.

Pasionatii de lectura pot inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Accesul in zona ,,Roabei de cultura” este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10 – 22.00 iar de vineri pana duminica, intre orele 10 – 02.

Pentru mai multe detalii: www.roabadecultura.ro.

Evenimentele au loc cu sprijinul Heineken, Cumpana, WorldClass, incubator107 si Epson.

Parteneri media: ziare.com, 121.ro, Magic FM, metropotam, Zile si Nopti, b365.ro, Romania pozitiva, urbankid.ro, webcultura.ro , inparc.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, vinsieu.ro si herastrauparc.ro.

Etichete: Herăstrău, roaba de cultura, teatru de papusi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE