Teatrul de Comedie. Acces gratuit la cele mai de succes producţii în septembrie şi octombrieTeatrul de Comedie anunţă lansarea programului "Liber la comedie!, ediţia 2019, care se va desfăşura în perioada 28 septembrie - 5 octombrie la toate cele trei săli şi la care spectatorii au acces gratuit.

Acces gratuit la piesele Tetrului de Comedie
Acces gratuit la piesele Tetrului de Comedie

La începutul fiecărei stagiuni, prin acest program, Teatrul de Comedie oferă intrare liberă la unele dintre cele mai de succes producţii ale sale.

Programul "Liber la comedie" cuprinde "MIHĂIŢĂ. Reconstituirea unei vieţi", one man show cu George Mihăiţă, la Sala Studio. La finalul reprezentaţiei de sâmbătă, 28 septembrie, ora 19.30, spectatorii prezenţi în sală vor avea ocazia unică de a descoperi elementele de backstage ale spectacolului, direct de la actorul George Mihăiţă, care le va sta la dispoziţie pentru o discuţie.

Tot sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Nouă, este programat spectacolul "Hernie de disc", de Ingrid Lausund, regia Dorin Boca, iar pe 5 octombrie, de la ora 19.00, la Sala "Radu Beligan" - "Micul Prinţ", de Antoine de Saint-Exupéry, regia Alexandru Dabija.

Accesul gratuit se va face pe baza biletelor ridicate de la Casa de bilete, în limita a 4 locuri/ persoană.

Biletele vor fi disponibile la Casa de bilete (marţi-vineri: 13.30-19.30, sâmbătă-duminică: 12.00-19.30, luni: închis).

Etichete: acces gratuit, bilete, program, teatru de comedie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE